Η ιστορία μας

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια παραθαλάσσια περιοχή υπήρχε ένα μωράκι που κοιμόταν τόσο καλά που η μαμά του δεν είχε ιδέα για το τι εννοούσαν οι άλλοι γονείς όταν μιλούσαν για άρνηση ύπνου. (Ορκιζόμαστε ότι είναι αλήθεια!) Στην προσπάθειά της να καταλάβει τι ήταν αυτό που έκανε το μωράκι της να διαφέρει, ανακάλυψε ότι δεν είχε σχέση με το μωρό της αλλά με ένα ιδιαίτερο δώρο που της χάρισαν από κάπου μακριά όταν ήταν νεογέννητο – έναν υπνόσακο.

Αυτός ο απλός σάκος ήταν μέρος της ρουτίνας ύπνου της κόρης της και της πρόσφερε ζεστασιά, ασφάλεια και άνεση όλη τη νύχτα – σχεδόν εξαλείφοντας τα ξυπνήματα το βράδυ. Ήταν στην κυριολεξία το όνειρο του γονιού που γίνεται πραγματικότητα. Αυτή η μαμά ήθελε όλα τα μωράκια να έχουν από ένα. Φανταστείτε πόσο πιο ευτυχισμένες και υγιείς οικογένειες θα υπήρχαν!

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της Cloud b.

Μίλησε σε έναν εξαιρετικά εφευρετικό σχεδιαστή/κατασκευαστή/πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη που γνώριζε σχετικά με την ιδέα της και, όπως γίνεται στα παραμύθια, το αταίριαστο ζευγάρι ενώθηκε για να ξεκινήσει την επιχειρηματική του περιπέτεια. Εκείνη είχε ενθουσιασμό για τον σχεδιασμό και το μητρικό ένστικτο. Εκείνος ήταν φύσει καινοτόμος με ατελείωτη περιέργεια. Μαζί, μεταμορφώνουν απλά βοηθήματα για τον ύπνο σε ευκαιρίες για ανθρώπινη επαφή. Λούτρινα με σκοπό.

Με όνειρο να προσφέρει βοήθεια σε όλα τα μωράκια να αποκοιμούνται στην χώρα των ονείρων τόσο εύκολα όσο και το δικό της, με επιθυμία να δημιουργήσει κάτι τόσο εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού που ταιριάζει σε πριγκιπόπουλα και ένα όραμα για προώθηση της οικογενειακής υγείας και ευτυχίας – η Cloud b είναι τώρα μια αξιόπιστη εταιρεία για γονείς από όλο τον κόσμο.

Γιατί «Cloud b»; Το όνομα σχετίζεται με τη φράση «Cloud 9» (υπερβολική χαρά) όπου κάθε παιδί κοιμάται ήσυχα και οι γονείς βρίσκουν ηρεμία. Χαλαρώνοντας όλη την οικογένεια, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε ένα είδος ευδαιμονίας, όπου όλοι είναι πιο ανοιχτοί στο να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και να δημιουργήσουν βαθύτερους, πιο ουσιαστικούς δεσμούς.

Γίνετε μέλη της Cloud b.