OSS

 
OSS (Danish)
Er der mulighed for at holde lyset i Tranquil Turtle tændt hele natten?

Vi har med vilje designet vores Tranquil Turtle-produkter til at slukke automatisk efter 23 minutter for at spare på batterierne. Så nej, der er ikke nogen funktion for at holde den tændt hele natten.

Er et beroligende lydprodukt egnet til min nyfødte/mit spædbarn?

Ved brug som beskrevet, helt sikkert! Alle beroligende lydprodukter er egnede til nyfødte ved udvendig påsætning til kravlegårde. (Af bekymring for risikoen for vuggedød og for at forebygge kvælningsrisici anbefaler sundhedspersonernes aktuelle anbefalinger, at der ikke placeres nogen genstande i en kravlegård.)

Etuiet på mit beroligende lydprodukt er for lille, hvad skal jeg gøre?

Det kan synes, at det lille etui er for lille, men for at holde lyddåsen på plads, er åbningen med vilje designet til at være meget stram. Her er lidt hjælp til at få lyddåsen tilbage på plads:  

 • Løsn velcro-fligen, der er placeret over lyddåsens etui.
 • Indfør først den nederste kant af lyddåsen i etuiet.
 • Før den øverste kant ind i etuiet.
 • Tryk fast under lydknapperne for at færdiggøre isætningen.
 • Sæt igen velcrofligen fast for at holde lyddåsen på plads.
Hvad skal min baby have på i sin Lullabag?

En sparkedragt eller let sovedragt bør være passende. Kom babyen i Lullabag, og mærk efter på hendes mave – hvis den lille har det for varmt, skal du bruge lidt lettere tøj. Dette afhænger af temperaturen i babyens soveværelse. Da Lullaby er designet til at give varme, må du ikke give din baby for meget tøj på – Lullabag hjælper baby til at forblive varm.

Hvilke materialer bruges til fremstilling af Cloud b's lydprodukter?

Både vores superbløde plysbeklædninger og bløde fyld er 100 % polyester. Og de beroligende lyddåser indeni er af PS-plast.

Hvilke materialer bruges til fremstilling af Cloud b's Tranquil Turtle-produkter?

Både vores superbløde plysbeklædninger og bløde fyld er 100 % polyester. (Alt fyld er lavet af nye materialer.) Overbeklædningen er lavet af slidstærk ABS-plast, og den nederste base er af ABS-plastmaterialer. Og endelig er malingen, der bruges på beklædningen, testet i henhold til sikkerhedsstandarder for legetøj, der er fremsat af ASTM, EU, Australien og Canada.

Hvilke materialer bruges til fremstilling af Cloud b's Twilight-produkter?

Både vores superbløde plysbeklædninger og bløde fyld er 100 % polyester. (Alt fyld er lavet af nye materialer.) Overbeklædningen er lavet af slidstærk ABS-plast, og den nederste base er af PS-plastmaterialer. Og endelig er malingen, der bruges på beklædningen, testet i henhold til sikkerhedsstandarder for legetøj, der er fremsat af ASTM, EU, Australien og Canada.

Hvilket andet sengetøj skal jeg bruge sammen med min Lullabag?

Alt, hvad du behøver, er et faconlagen på madrassen – Lullabag kan lægges direkte ovenpå. Hvis din baby ikke har det varmt nok, skal du bare bruge lidt varmere nattøj. (Bemærk: For at reducere risikoen for vuggedød må du ikke bruge et tæppe eller dyne sammen med Lullabag.)

Hvor længe er belysningen i Tranquil tændt?

Alle Tranquil-produkter er tændt i 23 minutter og slukker derpå automatisk. (Bemærk: Timeren kan ikke inaktiveres.)

Hvor længe er belysningen i Twilight tændt?

Alle Twilight-produkter er tændt i 45 minutter og slukker derpå automatisk. (Bemærk: Timeren kan ikke inaktiveres.)

Hvor længe spiller lyddåserne?

Mimicking Monkey spiller i 30 minutter og slukker derefter automatisk. Alle andre lyddåser kan indstilles til at spille i perioder på 23 eller 45 minutter.

Hvor mange Lullabags skal jeg købe?

Vi anbefaler mindst en ekstra Lullabag, til når der sker lækage eller andre ulykker. Så hvis en Lullabag bliver beskidt, har du altid en reserve til at hjælpe din baby med at sove bedre.

Hvor ofte skal jeg skifte batterierne?

Det afhænger af batterimærket og brugsfrekvensen, men løst anslået hver 60 dag.

Hvordan er jeres returneringspolitik?

Vi beklager, hvis du ikke er tilfreds. For at se vores returneringspolitik og anmode om et returneringsautorisationsnummer skal du se vores side Returnering og ombytning.

Hvordan finder jeg en detailhandler i mit område, der udbyder Produkter fra Cloud b?

Find en forretning viser alle detailhandlere i dit område! Hvis du ikke kan finde en, der er tilstrækkeligt tæt på (det hænder), kan du afgive din ordre på internettet, så leverer vi den til døren. Angående detailhandlere uden for USA kan du kontakte international@cloudb.com eller canadainfo@cloudb.com (hvis du er i Canada).

Hvordan finder jeg en detailhandler i mit område, der udbyder Produkter fra Cloud b?

Find en forretning viser alle detailhandlere i dit område! Hvis du ikke kan finde en, der er tilstrækkeligt tæt på (det hænder), kan du afgive din ordre på internettet, så leverer vi den til døren. Angående detailhandlere uden for USA kan du kontakte international@cloudb.com eller canadainfo@cloudb.com (hvis du er i Canada).

Hvordan fungerer lyddåsen?

Med få enkle trin får du startet dine beroligende lyde startet på ingen tid. Brug blot følgende retningslinjer for dit specifikke plysdyr, og lad os vide, om du har nogen yderligere spørgsmål. Vi er glade for at hjælpe!

Sleep Sheep, Sleep on the Go, Dozy Dolphin, Gentle Giraffe og Gentle Giraffe on the Go:

 • Indstil timeren, der er placeret under lydknapperne på siden af lyddåsen. Lyddåsen kan indstilles til at spille i 23 eller 45 minutter. Efter den indstillede periode slukker lyddåsen automatisk. * Timeren kan ikke inaktiveres.
 • Drej den runde lydstyrkeknap på siden af lydenheden med uret. Der høres et "klik". Dette betyder, at enhedens lydfunktion er aktiveret.
 • Vælg din lydfunktion ved at trykke på en af de fire lydfunktionsknapper på siden af enheden over lydstyrkeknappen.
 • Drej roligt knappen med uret for at øge lydstyrken.
 • Drej roligt knappen mod uret for at sænke lydstyrken.
 • Du kan slukke manuelt for lydenheden ved at dreje lydstyrkeknappen mod uret, indtil du hører "klikket" igen. Ved det punkt slukkes enheden.

 

Mimicking Monkey:

 • Vælg dine lydfunktioner:
  Ved at skyde vippekontakten under afspil-, afslapnings- og soveknapperne til enten w/o voice (uden stemme) eller w/ voice (med stemme) kan du vælge, om du vil afspille en optaget meddelelse for dit spændbarn, mens han eller hun sover.
 • Hvis funktionen w/ voice (med stemme) ønskes, skal du optage din stemme som følger:

○      Skyd den sorte vippekontakt til w/ voice.

○      Hold lyddåsen tæt på.

○      Tryk på "rec"-knappen, og hold den nede. Et bib høres.

○      Indtal tydeligt din besked. * Du har 10 sekunders optagelsestid og kan til enhver tid kun optage et segment på ti sekunder.

○      Slip "rec"-knappen. Du hører et dobbelt "bip", efter at optagelsen er afsluttet.

○      Tryk en af de tre knapper til afspilning, afslapning og søvn på siden af lyddåsen.

○      Indstil din ønskede lydstyrke ved forsigtigt at trykke på knapperne "+" eller "-" på siden af lyddåsen. Din meddelelse afspilles automatisk hvert 15. sekund over de tre lyde. Lyddåsen slukker automatisk efter 30 minutter. Hvis du vil slukke manuelt for lyddåsen, skal du flytte den sorte vippekontakt til den neutrale position.

 • Hvis funktionen w/o voice (uden stemme) ønskes, skal du bruge lyddåsen som følger:

○      Skyd den sorte vippekontakt til w/o voice.

○      Tryk en af de tre knapper til afspilning, afslapning og søvn på siden af lyddåsen.

○      Indstil din ønskede lydstyrke ved forsigtigt at trykke på knapperne "+" eller "-" på siden af lyddåsen. Lyddåsen slukker automatisk efter 30 minutter. Hvis du vil slukke manuelt for lyddåsen, skal du flytte den sorte kontakt til den neutrale position.

Hvordan fungerer min Tranquil Turtle?

Der kræves kun få enkle trin for at få skildpadden til at fungere.

Belysning:

 • Anbring din skildpadde på ryggen, og træk op i stoflappen på dens mave for at fritlægge batterirummet og on/off-afbryderen.
 • Skub afbryderen hen på "on".
 • Sæt stoflappen tilbage igen, og vend din skildpadde til opretstående stilling.
 • Tryk på afbryderen for at starte lysprojektionen (første knap til venstre – øverste række). Juster lysstyrken med skyderegulatoren (lige under batterirummet på skildpaddens underside), og nyd showet! (BEMÆRK: vandeffektens bevægelse kan standses helt ved at trykke på ~ bølgeknappen på skjoldet på Tranquil Turtle.)

 

Angående lyd- og lydstyrkeregulering:

 • Stille melodi – anden knap (øverste række) med musiksymbol ♫
 • Oceanbølger – tredje knap (øverste række) med bølgesymbol ~
 • Tryk på lydknappen for at skifte mellem oceanlyden og den stille melodi eller slå lyden helt fra. (De to mindre knapper nær skjoldets kant styrer lydstyrken)

 

Når det hele kører glat, kan I nyde historiebogen, adoptionscertifikatet og vejledningen om truede havdyr! Omfavn og styrk båndet til din lille pode!

 

Nogle få noter til slut:

 • Belysning kan slukkes manuelt ved endnu engang at trykke på afbryderen, ellers slukker enhedens lys og lyd automatisk efter 23 minutter.
 • Hvis du ikke bruger Tranquil Turtle, anbefaler vi, at afbryderen på afbryderens bund sættes på positionen "off".
 • Hvis du ikke skal bruge skildpadden i længere tid, skal du fjerne batterierne fra enheden for at undgå korrosion. (Bemærk: Hvis batterier lades være i produktet for længe, kan batterikontakterne korrodere. Dette er ikke en fejl ved vores plysdyr.)
Hvordan fungerer min Twilight Sea Turtle, Twilight Turtle eller Twilight Ladybug?

Det er enkelt! Følg blot disse enkle trin:

 • Anbring skildpadden på rygskjoldet (på en blød overflade for at undgå ridser).
 • Træk op i stoflappen på skildpaddens mave for at fritlægge batterirummet og on/off-afbryderen.
 • Skub afbryderen hen på "on".
 • Anbring igen stoflappen over batterirummet, og tryk for at fastgøre den.
 • Vend skildpadden til opretstående stilling.
 • Angående belysning er hvert plysdyr lidt forskelligt:

○      På Twilight Sea Turtle trykker du på knappen, der er præget med "fisk" for at belyse vinduet for truede havdyr. Ved hvert tryk på fiskeknappen skifter det oplyste vindue. Vælg den farve, du ønsker til belysning, ved at trykke på den knap, der er markeret blå eller grøn.

○      For Twilight Turtle eller Twilight Ladybug trykkes på knappen med "skildpaddeskjoldsmønster" for at tænde for lysene. Vælg farve ved at trykke på den tilsvarende knap. (Twilight Turtle har ravgul, grøn eller blå, og 
Twilight Ladybug har rød, grøn eller blå.)

 • Brug stjernevejledningen og historiebogen til at lære om stjernetegn med dit barn. Den perfekte måde at knytte bånd før sengetid!
 • Lyset slukker automatisk efter 45 minutter, men du kan også slukke dem manuelt blot ved igen at trykke på den blå eller grønne knap.

Nogle få noter til slut:

 • Når du ikke bruger Twilight Sea Turtle, anbefaler vi, at afbryderen på enhedens bagende sættes på positionen "off".

Hvis du ikke har planer om at bruge skildpadden i længere tid, skal du fjerne batterierne fra enheden for at undgå korrosion. (Bemærk: * Hvis batterier lades være i produktet for længe, kan batterikontakterne korrodere. Dette er ikke en fejl ved vores plysdyr.)

Hvordan hjælper Lullabag babyer med at sove bedre?

Traditionelle tæpper eller vattæpper kan babyer sparke af, komme til at fryse og vågne op og græde. Værre er det, at løse tæpper kan udgøre en risiko for vuggedød. Lullabag holder din lille engel varm, dækket og sovende nattende igennem.

Hvordan hjælper Lullabag med at reducere risikofaktorer, der er forbundet med vuggedød?

Selvom eksperter stadig ikke ved, hvad der forårsager vuggedød, findes der specifikke anbefalinger fra den amerikanske forbrugerprodukt-sikkerhedskommission til reduktion af risikofaktorer, der er forbundet med vuggedød. Disse omfatter:

 • Ikke at bruge puder eller løse tæpper i kravlegården. (Det er derfor, mange eksperter anbefaler brug af en sovepose som Lullabag.)
 • At lægge din baby på et enkelt tætsluttende lagen.
 • Altid at lægge din baby til at sove på ryggen.

Må din baby sove roligt og sikkert!

Hvordan kan jeg få vist et billede af min baby på jeres websted eller Facebook-side?

Vi ELSKER at se dine babyer, småbørn og dejlige unger have det herligt med vores plysdyr og Lullagear! Send os en e-mail på media@cloudb.com, så tilføjer vi det på vores Cloud b-fotogalleri. (I alle tilfælde skal du tydeligt angive, at vi har din tilladelse til at bruge fotoet.) MANGE TAK!

Hvordan sikrer I, at mit kreditkort og personlige oplysninger?

Vi tager fortrolighed i forbindelse med dine data meget alvorligt, og alle personlige oplysninger bruges absolut kun til forsendelses- og faktureringsformål. Vores websted er sikkert og garanteres af thawte. Vi deler eller sælger aldrig nogen sinde vores kunders oplysninger.

Hvordan skal jeg vaske og pleje min Lullabag?

Et liv med babyer fører til meget uventet griseri! Derfor har vi gjort Lullabag maskinvaskbar. Vask den helt enkelt i koldt vand, og tør den på tørresnoren eller i tørretumbleren ved lav varme for at hindre, at den krymper.

Hvordan skal mine Cloud b-lydprodukter bruges?

Fastgør simpelthen enheden med velcrostroppen til ydersiden af en kravlegård, klapvogn eller et bilsæde. * Anbring aldrig enheden inde i kravlegården hos et sovende barn.

Hvordan skifter jeg batterierne i lyddåsen?

Det afhænger af plyslegetøjet, men her er alt det, du bør vide:

Sleep Sheep-, Sleep on the Go-, Dozy Dolphin-, Gentle Giraffe-, Mimicking Monkey- og Gentle Giraffe on the Go-lyddåser:
 • Sørg for, at lyddåsen er slukket.
 • Placer lyddåsen på et bord med batterirummet opad.
 • Brug en stjerneskruetrækker til at aftage de to skruer ved siden af hinanden, der fastgør batterilågen til lyddåsen.
 • Brug tommelfingeren til forsigtigt at trykke på batterilågen og skubbe lågen til siden af enheden. (På Mimicking Monkey skal du bruge pegefingeren til forsigtigt at lirke døren åben.)
 • Udtag gamle batterier
 • Monter nye AA-batterier. Sørg for at anbringe batterierne med korrekt polaritet i batterirummet (se efter markeringerne indvendigt). "Klik" batterierne på plads. *ADVARSEL: Forkert isætning af batterier kan forårsage, at enheden kortsluttes eller fungerer forkert.
 • Genmonter batterilågen på lyddåsen.
 • Tilspænd de to skruer for at fastgøre batterilågen.
 * Tilspænd ikke skruerne for kraftigt. For kraftig tilspænding af skruerne kan skrue hullerne over gevind.
 • Tranquil Turtle, Twilight Turtle, Ladybug eller Sea Turtle:
  • Anbring skildpadden på ryggen.
  • Træk stoflappen på skildpaddens "mave" op for at fritlægge batterirummet og on/off-afbryderen.
  • Sørg for at afbryderen er i positionen "off".
  • Brug en stjerneskruetrækker til at løsne den enkelte lille skrue, der holder batterilågen på plads (placeret over ordet "open" på batterilågen).
  • Løft den lille sorte flig opad under afskruning.
  • Udtag gamle batterier
  • Monter nye AAA-batterier. Sørg for at anbringe batterierne med korrekt polaritet i batterirummet (se efter markeringerne indvendigt). "Klik" batterierne på plads. *ADVARSEL: Forkert isætning af batterier kan forårsage, at enheden kortsluttes eller fungerer forkert.
  • Isæt igen batterilågen, og tilspænd skruen. Tilspænd ikke skruerne for kraftigt. For kraftig tilspænding af skruerne kan skrue hullerne over gevind!
  • Før stoflappen tilbage over batterirummet, og fastgør den.
Hvorfor har Lullabag ikke ærmer? Kommer min baby ikke til at fryse?

Babyer sover faktisk bedre, når det er lidt køligt, så vores ekspertrådgivere om søvn anbefalede, at vi designede LullaBag uden ærmer.  De åbne ærmegab giver ventilation, der hjælper din baby til at sove rart natten igennem (hvilket betyder bedre søvn for alle!). Selv med traditionelle tæpper er babyens arme normalt uden for tæpperne.

Hvornår får jeg min amerikanske ordre?

Ordrer afsendes inden for 7-10 dage, og alle varer sendes med UPS, landbaseret (medmindre andet er specificeret). Ordrer, der modtages efter kl. 12 middag, PT, behandles næste arbejdsdag. Og, ordrer, der afgives i weekenden og i ferier, behandles næste arbejdsdag. Som uafhængig detailhandler undskylder vi, at vores forsendelsestider ikke er helt så korte som nogle større detailhandleres. For at holde omkostningerne nede for vores kunder og troværdigheden af vores produkter tager forsendelsen en smule længere end større detailhandleres.

Hvornår kan min baby begynde at bruge en Lullabag?

Den lille Lullabag er designet til babyer, der er en til seks måneder gamle, og den store er til babyer fra seks til 18 måneder. Brug LullaWrap, hvis du har en nyfødt – et unikt, indsvøbningstæppe i flonel, der holder nyfødte babyer trygge, varme og sikre. Og hvis du vil være forberedt på alt, skal du se vores Lullabag Sleep System™ , som omfatter alle tre!

Hvornår skal min baby gå fra den lille til den store Lullabag?

Babyer vokser hurtigt (hvor bliver tiden af?!). Den store Lullabag er designet til babyer på 6-18 måneder, men det afhænger fuldstændig af din babys størrelse. Sørg blot for, at den lille kan bevæge sine ben frit i Lullabag. Når posen strammer, går I over til den store Lullabag.

Jeg forsøger at skifte batterierne, men jeg kan ikke få skruen ud af batterilågen på min Tranquil Turtle. Skruen drejer rundt, og jeg kan ikke få lågen af.

Selvom skruen er løsnet, kan skruen på batterilågen ikke komme helt ud af lågen. Bare rolig, dette er faktisk meningen. Vi har designet skruen, så gevindet på den holder den på plads og hindrer skruen i at gå tabt under batteriskift. Der er intet mere frustrerende end at tabe en lille skrue! Nogle gange kan lågen være meget stram. Hvis du har svært ved at aftage lågen ved at trække op i fligen, kan du tage en lille skruetrækker, indsætte skruetrækkerens spids under den flig, der holder skruen på plads og forsigtigt trykke, mens du løfter. Dette tryk burde få lågen til at gå op.

 

Følg denne vejledning ved aftagning af batterilågen.

 • Syv fulde omdrejninger mod uret med en stjerneskrutrækker skulle helt løsne skruen.
 • Bemærk: Skruen på batterilågen kan ikke komme helt ud af døren.
 • Så løft op i den lille sorte flig, der holder skruen.
 • Batterilågen bør kunne løftes af.
Jeg har skiftet batterier, men min twilight-enhed vil stadig ikke tænde. Hvad skal jeg gøre?

Vi beklager, at du har problemer, men det skulle være let at ordne!  Bekræft, at afbryderen er i positionen "on". Hvis afbryderen er tændt, og enheden stadig ikke virker, skal du prøve dette:

 • Skub afbryderknappen tilbage til postionen "off".
 • Aftag batterilågen.
 • Kontroller for korrosion eller fremmedlegemer på batterikontakterne inde i batterirummet. Hvis kontakterne ser korroderede ud, kan rengøring af kontakten med en tør Scotch-Brite-pude eller ståluld hjælpe med at forbedre ledeevnen. Nogle gange kan stykker af plysstoffet hænge fast i kontakten. Fjern evt. løse fibre om kontakterne.
 • Bekræft, at batteriernes polaritet er korrekt i batterirummet.
 • Bekræft, at batterierne er blevet korrekt "klikket" ind i batterirummet.
 • Sæt igen batterilågen på, og fastgør den.
 • Skub afbryderen bag på enheden tilbage til positionen "on".

Hvis alt ovenstående er blevet kontrolleret, og enheden stadig ikke vil tænde, kan der være et problem med batterierne. Prøv et mærke med mere "udstående" pluspol. Den højere pluspol giver bedre kontakt med batteriterminalerne. Selvom Cloud b ikke har nogen tilknytning til nogen batteriproducent, har vi bemærket, at batterier fra Ray-o-vac normalt har højere pluspoler og fungerer fint i vores produkter.

Hvis ingen af anbefalingerne ovenfor virker, og dit produkt stadig er dækket af garanti, skal du kontakte Kundeservice. Vi er glade for at hjælpe!

Jeg har skiftet batterierne, men min lyddåse slukker ikke, hvad skal jeg gøre?

Vi beklager, at du er kommet ud for et problem, men det skulle være let at ordne! Se følgende enkle trin for dit specifikke plysdyr, og lad os vide, om batterierne stadig er ustabile. Vi er glade for at hjælpe!

Sleep Sheep, Sleep on the Go, Dozy Dolphin, Gentle Giraffe og Gentle Giraffe on the Go:

Bekræft, at den runde lydstyrkeknap er blevet drejet med uret, og at du har hørt det klik, der signalerer aktivering.

Hvis lydstyrkeknappen er aktiveret, og enheden stadig ikke fungerer, skal du fortsætte som følger:

 • Sluk for lyddåsen ved at dreje lydstyrkeknappen mod uret, indtil du hører et klik.
 • Aftag batterilågen.
 • Kontroller for korrosion på batterikontakterne inde i batterirummet. Hvis kontakterne ser korroderede ud, kan rengøring af kontakten med en tør Scotch-Brite-pude eller ståluld hjælpe med at forbedre ledeevnen.
 • Bekræft, at batteriernes polaritet er korrekt i batterirummet.
 • Bekræft, at batterierne er blevet korrekt "klikket" ind i batterirummet.
 • Skub batterilågen tilbage på lyddåsen, og tilspænd skruerne.
 • Drej lydstyrkeknappen med uret tilbage til positionen "on". Når du hører klikket, er lyddåsen tændt, og lydstyrken kan justeres. Tryk på en af de fire knapper for lydfunktion for at afspille en melodi. Hvis ingen af anbefalingerne ovenfor virker, og lyddåsen stadig er under garanti, skal du kontakte Cloud b's Kundeservice.

Mimicking Monkey:

Bekræft, at enten indstillingen w/o voice eller w/voice er valgt. Hvis enheden stadig ikke fungerer, skal du gå frem som følger:

 • Slå lyddåsen fra ved at sætte den sorte vippekontakt på neutral position.
 • Aftag de to skruer med en stjerneskruetrækker, og lirk batterilågen åben.
 • Udtag batterierne, og kontroller for korrosion på batterikontakterne inde i batterirummet. Hvis kontakterne ser korroderede ud, kan rengøring af kontakten med en Scotch-Brite-pude eller ståluld hjælpe med at forbedre ledeevnen.
 • Bekræft, at batteriernes polaritet er korrekt i batterirummet.
 • Bekræft, at batterierne er blevet korrekt "klikket" ind i batterirummet.
 • Sæt batterilågen tilbage bag på lyddåsen, og tilspænd skruerne.
 • Skyd den sorte vippekontakt til w/o voice eller w/ voice. Tryk på en af de tre lydfunktionsknapper.
 • Hvis ingen af anbefalingerne ovenfor virker, og lyddåsen stadig er under garanti, skal du kontakte Cloud b's Kundeservice.
Jeg har skiftet batterierne, men min Tranquil Turtle-enhed vil ikke tænde.

Vi beklager, at du er kommet ud for et problem, men det skulle være let at ordne! Bekræft først, at afbryderen er i positionen "on". Hvis afbryderen er tændt, og enheden stadig ikke virker, skal du prøve dette:

 • Skub afbryderknappen tilbage til postionen "off".
 • Aftag batterilågen.
 • Kontroller for korrosion eller fremmedlegemer på batterikontakterne inde i batterirummet. Hvis kontakterne ser korroderede ud, kan rengøring af kontakten med en tør Scotch-Brite-pude eller ståluld hjælpe med at forbedre ledeevnen. Nogle gange kan stykker af plysstoffet hænge fast i kontakten. Fjern evt. løse fibre om kontakterne.
 • Bekræft, at batteriernes polaritet er korrekt i batterirummet.
 • Bekræft, at batterierne er blevet korrekt "klikket" ind i batterirummet.
 • Sæt igen batterilågen på, og fastgør den.
 • Skub afbryderen bag på enheden tilbage til positionen "on".

 

Hvis alt ovenstående er blevet kontrolleret, og enheden stadig ikke tændes, kan der være et problem med batterierne. Prøv et mærke med mere "udstående" pluspol. Den højere pluspol giver bedre kontakt med batteriterminalerne. Selvom Cloud b ikke har nogen tilknytning til nogen batteriproducent, har vi bemærket, at batterier fra Ray-o-vac normalt har højere pluspoler og fungerer fint i vores produkter.

 

Hvis ingen af anbefalingerne ovenfor virker, og dit produkt stadig er under garanti, skal du kontakte Kundeservice. Vi er glade for at hjælpe!

Jeg har tabt min stjernevejledning. Kan jeg downloade vejledningen fra jeres websted?

Vi planlægger at gøre dem mere tilgængelige i fremtiden, men aktuelt er stjernevejledningerne ikke tilgængelige på vores websted. Du er velkommen til at kontakte Kundeservice og få en erstatning. Vi leverer gerne en anden!

Kan lyddåserne indstilles til kontinuerlig afspilning?

Vi har har med vilje designet lyddåserne med timerindstillinger for at hjælpe med at spare på batterierne. Så aktuelt kan der ikke vælges kontinuerlig afspilning.

Kan pærerne i Tranquil Turtle udskiftes?

Alle Tranquil Turtle-produkter er udstyret med holdbare LED'er, der giver op til 3.000 timers belysning, og de kan ikke udskiftes. Hvis dit lys ikke lyser, og der ikke er gået så lang tid, skal du kontakte os for at få hjælp!

Kan pærerne i Twilight Turtle, Ladybug og Sea Turtle udskiftes?

Alle twilight-produkter er udstyret med holdbare LED'er, der giver op til 3.000 timers belysning, og de kan ikke udskiftes. Hvis dit lys ikke lyser, og der ikke er gået så lang tid, skal du kontakte os for at få hjælp!

Min Tranquil Turtle blinker – er dette normalt?

Ja, dette er helt normalt. Vi fandt, at når for meget strøm blev drænet fra batterierne, påvirkede det LED'erne. Så vi er begyndt på at indføre en ny indikator for lav strøm, og din skildpadde har denne funktion. Denne nye blinkende funktion fortæller, at det er tid til at skifte batterierne, og når du har gjort det, stopper blinkningen, og alle LED-farverne aktiveres igen.

My lyddåse kommer med en "knasende" eller "statisk" lyd ved aktivering, hvad skal jeg gøre?

Ofte kan svage batterier forårsage, at lyden forvrænges. Prøv at udskifte batterierne, og kontakt os, hvis nogen problemer varer ved.

Sender I til udlandet?

Ja, vi sender gerne vores plys med et formål til adskillige lande uden for USA. For de lande, vi ikke sender til, har vi opbygget et netværk af betroede internationale distributører. Kontakt international@cloudb.com  eller  canadainfo@cloudb.com (hvis du befinder dig i Canada), for at få et skriftligt tilbud eller oplysninger om lokale distributører.

Skal jeg betale amerikansk moms?

Vi opkræver moms, som loven påbyder os. 

Skal jeg bruge kreditkort for at købe noget hos jer?

Ja. Vi tager kun imod kreditkort ved internetbestilling.

Sælger Cloud b lyddåser separat?
Det kan du tro! Lyddåser kan købes for 10 USD (og det omfatter forsendelse inden for den kontinentale del af USA) Kontakt Kundeservice angående detaljerede oplysninger.
Tilbyder I mængderabat?

Det gør vi i hvert fald, og tak for interessen! Angående mængderabat ved kassekøb kan du kontakte os på sales@cloudb.com.

Tranquil Turtle-belysningen begynder at svækkes

Højst sandsynligt betyder dette, at batterierne svækkes. Prøv at udskifte batterierne, og kontakt os, hvis du har nogen yderligere problemer. (Vejledning til udskiftning af batterierne er også omfattet af vores OSS-afsnit.)

Twilight-belysningen begynder at svækkes, eller kun 1 ud af de 3 farvede lys lyser?

Højst sandsynligt betyder dette, at batterierne er ved at være flade. Prøv at udskifte batterierne, og kontakt os, hvis du har nogen yderligere problemer. (Vejledning til udskiftning af batterierne er også omfattet af vores OSS-afsnit.)