Vores historie

For ikke så lang tid siden i et land ved havet, var der en baby, der sov så godt, at hendes mor ikke anede, hvad andre forældre talte om, når de snakkede om søvnunderskud. (Vi sværger på, at det er sandt!) Da hun forsøgte at forstå, hvad der gjorde hendes baby anderledes, opdagede hun, at det slet ikke var hendes baby, men en særlig gave, hun havde fået langt borte fra, da hun var nyfødt – en sovepose.

Denne simple pose var en del af hendes datters rutine ved sengetid og gjorde, at hun havde det behageligt, trygt og rart om natten – og fjernede næsten opvågning om natten. Det var bogstavelig talt opfyldelsen af en forælders drøm. Og denne mor ville have, at alle babyer skulle have en. Forestil dig, hvor meget gladere og sundere familier kunne blive!

Og sådan blev ideen til Cloud b født.

Hun fortalte en meget opfindsom designer/altmuligmand, hun kendte, om sin ide, og, på ægte eventyrlig vis, mødtes det umage par i ydmygt logi for at begive sig ud på deres entreprenør-eventyr. Hun medbragte et øje for design og sin moderlige intuition. Han medbragte en innovativ karakter og umættelig nysgerrighed. Sammen transformerer de enkle sovemidler til muligheder for menneskelige forbindelser. Plys med et formål.

Fra en drøm om at hjælpe alle babyer med at komme ind i drømmeland så let som hendes, med et ønske om at skabe noget af så overlegen kvalitet og design, at det passer sig for kongelige, og en vision om at promovere familiens sundhed og glæde – er Cloud b nu en betroet ressource for forældre verden over.

Hvorfor "Cloud b"? Navnet er et ordspil på "Cloud 9" (den niende himmel), hvor alle børn sover fredfyldt, og forældre får ro i sindet. Ved at gøre hele familien tryg håber vi at kunne indgyde en slags lykke, hvor alle er mere åbne over for at nyde hinandens selskab og skabe dybere, mere meningsfyldte bånd.

Slut dig til os på Cloud b.