Hvem vi er

Linda Suh, medstifter, CEO

Som stifter og CEO for Cloud b tog Linda Suh sit kvikke øje for design og årelange erfaring i modeindustrien og lagde sin passion, ekspertise og moderlige intuition ind i at udvikle unikke, innovative produkter, der er designet til at hjælpe børn til at sove.

Linda, der er mor til to, startede denne rejse med Cloud b, da hendes datter Madeleine kun var 2 måneder gammel. Her 10 år senere er hendes to børn Madeleine og Kaidan 11 og seks år. Samtidig med at brandet voksede i disse år, fortsatte hendes børn med at vokse som inspirationen bag brandets hjerte.

Linda har været involveret i hvert aspekt af opbygningen af Cloud b – fra produktudvikling til daglig drift – siden starten i 2002. Forældre kan altid stole på den kvalitet og kundeservice, som Linda har indpodet i virksomheden fra dag et. Produkter fra Cloud b hjælper nu familier til at sove bedre og forblive sundere i 42 lande verden over.

Jeff Johnson, medstifter, CTO, altmuligmand

Lige siden, Jeff var lille, har han tegnet og bygget og fusket med ting, skillet ting ad for at se, hvordan de virkede, og bagefter – med lidt held – sat dem sammen igen. Han har en medfødt passion for legetøj, kunst og innovation, og den er blot vokset med tiden.  

I 90'erne tog han springet med tre venner og startede et internetfirma, hvor han senere hyrede Linda. Men på trods af adskillige års succes og hurtig vækst, bristede dot.com-boblen, og fra den ene dag til den anden forsvandt alt arbejde. Måske var det et lykketræf, for på omtrent samme tid fik Linda sin første baby og forslog, at de oprettede en ny virksomhed, Cloud b.  

Cloud b er den første virksomhed, hvor Jeff virkelig har kunnet sprede vingerne og flyve – kombineret sin passion for design og for at bygge ting. Samtidig er han gået videre for at skabe "Plush With a Purpose™" (plys med et formål) – for at nyde den sjældne oplevelse af designe legetøj, som får børn til at smile over hele verden.

Om Cloud b

Cloud b blev grundlagt i 2002 og er verdens førende producent af produkter og tilbehør, der hjælper forældre og børn til at sove. Vi har den ære at være internationalt anerkendt som den førende virksomhed inden for søvnkategorien – takket være kvalitetsbetonet design, exceptionelle sikkerhedsstandarder og produkter, der bevisligt hjælper børn til at sove sikkert og roligt gennem alle stadier i deres udvikling.

Vi startede med to praktiske men stilfulde produkter: LULLAWRAP™-svøbet og den patenterede LULLABAG™-babysovepose. Disse første produkter skulle vise sig at blive en succes, så i 2002 lancerede vi en henrivende lydmaskine til børn, SLEEP SHEEP™, et plysfår, der sættes på ydersiden af kravlegården og udsender fire beroligende lyde – en mors hjerteslag, forårsregn, havbrus og hvalsange – for at lulle babyer i søvn. Siden dengang er vores plyskollektion vokset til at omfatte en hel serie af figurer og produkter, der legemliggør vores filosofi om at producere "plys med et formål."

Vores lyd- og lysprodukter er eftertænksomt designet til at skabe en afslappende og beroligende effekt, der er synonym med etablering af konsekvente søvnrutiner for babyer, børn og forældre. Pædiatriforskning har bekræftet, at velkendte, beroligende lyde afslapper sindet og hjælper børn til at få en fredeligere, dybere søvn. Vi skylder Cloud b-rådgivningsudvalget meget af vores succes med dets børnelæger, forældre, lærere og søvnspecialister.


Vi anerkender, at alle børn fortjener kvalitetssøvn og henvender os fortsat til hele samfundet og er blevet partner med Max's Love Project for at hjælpe med at give TWILIGHT TURTLES til børn, der skal tackle kræft. Max’s Love Project blev oprettet for at ære SuperMax Wilford, en femårig SuperKid, der slås mod kræften. Den californiske almennyttige organisation er dedikeret til at glæde og støtte SuperKids, der kæmper mod kræften, mens de gennemgår behandling. Ud fra Max' egen personlige erfaring identificerede han de grønne stjerner, som TWILIGHT TURTLE udsender, som "helbredende" stjerner koordineret med superfarven grøn.

Vores produkter fås over hele USA og i over 40 lande verden over. Produkter kan købes på nettet, i specialbutikker, gavebutikker og verden over hos større detailhandlere, herunder Barnes & Noble, Bloomingdales, Dillard’s, Nordstrom, Von Maur, Harrods i London og FNAC i Frankrig. For at se hele Cloud b-kollektionen kan du besøge: www.cloudb.com.