Ποιοι είμαστε

Linda Suh, Συνιδρύτρια, CEO

Ως ιδρύτρια και CEO της Cloud b, η Linda Suh, έβαλε την ενθουσιώδη της ματιά για τον σχεδιασμό καθώς και την εμπειρία της στο χώρο της μόδας και χρησιμοποίησε το πάθος της, την εξειδίκευσή της και το μητρικό της ένστικτο για να δημιουργήσει μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τα παιδιά να κοιμούνται.

Μητέρα δύο παιδιών, η Linda ξεκίνησε αυτό το ταξίδι με την Cloud b όταν η κόρη της Madeleine ήταν μόλις 2 μηνών. Τώρα, 10 χρόνια μετά, τα δύο της παιδιά Madeleine και Kaidan είναι 11 και έξι χρονών αντίστοιχα. Καθώς η εταιρεία αναπτύσσονταν με την πάροδο των χρόνων, τα παιδιά της συνέχισαν να μεγαλώνουν αποτελώντας την έμπνευση πίσω από την επωνυμία.

Η Linda έχει συμμετάσχει με κάθε τρόπο στο χτίσιμο της Cloud b – από τη δημιουργία των προϊόντων έως την καθημερινή λειτουργία – από το ξεκίνημά της το 2002. Οι γονείς μπορούν πάντοτε να εμπιστεύονται την ανώτερη ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών τα οποία η Linda έχει ενσωματώσει στην εταιρεία από την πρώτη κιόλας ημέρα. Τα προϊόντα της Cloud b βοηθούν πλέον τις οικογένειες να κοιμούνται καλύτερα και να παραμένουν υγιείς σε 42 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Jeff Johnson, Συνιδρυτής, CTO, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης

Από τότε που ήταν μικρός, ο Jeff ζωγράφιζε, έχτιζε και μαστόρευε. Αποσυναρμολογούσε διάφορα πράγματα και στη συνέχεια – με λίγη τύχη – τα συναρμολογούσε ξανά. Είχε ένα έμφυτο πάθος για τα παιχνίδια, την τέχνη και την καινοτομία το οποίο με τον καιρό μεγάλωνε.  

Τη δεκαετία του '90, έκανε ένα άνοιγμα με τρεις φίλους του και ίδρυσε μια web εταιρεία στην οποία μετά προσέλαβε τη Linda. Ωστόσο, παρόλα τα αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας και γρήγορης ανάπτυξης, ήρθε η κρίση και οι δουλειές περιορίστηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ίσως αυτό να ήταν τύχη διότι την ίδια χρονική περίοδο περίπου η Linda απέκτησε το πρώτο της παιδί και πρότεινε την ίδρυση μιας νέας εταιρείας, της Cloud b.  

Η Cloud b είναι η πρώτη εταιρείας στην οποία ο Jeff είχε πράγματι τη δυνατότητα να απλώσει τα φτερά του και να πετάξει – να συνδυάσει το πάθος του για σχεδίαση και κατασκευές. Επιπλέον, εκτός από τη δημιουργία του σήματος κατατεθέντος “Plush With a Purpose™" – είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη σπάνια δυνατότητα να σχεδιάζει παιχνίδια που κάνουν τα παιδιά όλου του κόσμου να χαμογελούν.

Σχετικά με την Cloud b

Ιδρύθηκε το 2002 και είναι η κορυφαία εταιρεία κατασκευής προϊόντων και αξεσουάρ που βοηθούν τους γονείς και τα παιδιά να κοιμούνται. Έχουμε την τιμή να είμαστε διεθνώς αναγνωρισμένοι ως η κορυφαία εταιρεία στην κατηγορία του ύπνου – χάρη στον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό μας, τα εξαιρετικά πρότυπα ασφαλείας και τα προϊόντα που αποδεδειγμένα βοηθούν τα παιδιά να κοιμούνται με ασφάλεια και ανενόχλητα σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους.

Ξεκινήσαμε με δύο πρακτικά αλλά στυλάτα προϊόντα: την κουβερτούλα φασκιώματος LULLAWRAP™ και τον πατενταρισμένο υπνόσακο LULLABAG™. Αυτά τα πρώτα προϊόντα σημείωσαν επιτυχία κι έτσι το 2002 κυκλοφορήσαμε στην αγορά ένα αξιαγάπητο μηχάνημα ήχου για παιδιά. Πρόκειται για το SLEEP SHEEP™, ένα λούτρινο προβατάκι που κρεμιέται έξω από την κούνια και παράγει τέσσερις καθησυχαστικούς ήχους – καρδιοχτύπι της μητέρας, ανοιξιάτικη μπόρα, κύματα του ωκεανού και τραγούδι των φαλαινών – για να ηρεμούν τα παιδιά και να κοιμούνται. Από τότε, η συλλογή λούτρινων μεγάλωσε και περιλαμβάνει μια ολόκληρη σειρά χαρακτήρων και προϊόντων που ενσωματώνουν τη φιλοσοφία μας ως προς την κατασκευή «λούτρινων με σκοπό».

Τα προϊόντα ήχου και φωτός της Cloud b έχουν σχεδιαστεί κατόπιν σκέψεως για να δημιουργούν ένα αίσθημα καθησυχασμού και χαλάρωσης συνώνυμο με την καθιέρωση συνεπούς ρουτίνας ύπνου για μωρά, παιδιά και γονείς. Η παιδιατρική έρευνα έχει επιβεβαιώσει ότι οι οικείοι, κατευναστικοί ήχοι χαλαρώνουν το μυαλό και βοηθούν τα παιδιά να επιτύχουν έναν πιο ήρεμο, βαθύτερο ύπνο. Αποδίδουμε μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας στις συστάσεις της Συμβουλευτικής Ομάδας της Cloud b που απαρτίζεται από παιδιάτρους, γονείς, δασκάλους και ειδικούς του ύπνου.

Αναγνωρίζουμε ότι όλα τα παιδιά αξίζουν ποιοτικό ύπνο και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να επικοινωνούμε με τους καταναλωτές και να συνεργαζόμαστε με το Max’s Love Project για να βοηθήσουμε στη δωρεά TWILIGHT TURTLES σε παιδιά που έχουν καρκίνο. Το Max’s Love Project δημιουργήθηκε για να τιμήσει τον SuperMax Wilford, ένα πεντάχρονο SuperKid που δίνει μάχη κατά του καρκίνου του εγκεφάλου. Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα στην Καλιφόρνια έχει αφοσιωθεί στην εξύψωση του ηθικού και στην υποστήριξη SuperKids που πολεμούν τον καρκίνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους. Σύμφωνα με τη δική του, προσωπική εμπειρία ο Max θεώρησε ότι τα πράσινα αστέρια που προβάλλονται από το TWILIGHT TURTLE ως «θεραπευτικά» σε συνδυασμό με το πράσινο πανίσχυρο χρώμα.

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλη τη χώρα και σε 40 χώρες και πλέον ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα της πωλούνται μέσω Διαδικτύου, σε εξειδικευμένες μπουτίκ, καταστήματα δώρων και σε όλο τον κόσμο μέσω μεγάλων καταστημάτων λιανικής όπως τα Barnes & Noble, Bloomingdales, Dillard’s, Nordstrom, Von Maur, Harrods of London και τα FNAC στην Ευρώπη. Για να δείτε την ολοκληρωμένη συλλογή της Cloud b, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.cloudb.com.