Történetünk

Nem is olyan régen, valahol egy tengerparton élt egy kisbaba, aki annyira, de annyira jól aludt, hogy anyukája nem is értette, mire gondolnak azok a szülők, akik kialvatlanságukra panaszkodnak. (Eskü alatt állítjuk, hogy igaz!) Az anyuka törte a fejét, mitől lehet más az ő kisbabája, és rájött, hogy a titok egy különleges ajándék, amely távolról érkezett, amikor a kislány megszületett: egy hálózsák.

Ezt az egyszerű hálózsákot viselte a kisbaba mindig, amikor aludni tért: a hálózsák biztonságosan körülölelte, és egész éjszaka gondoskodott a kényelméről, így szinte soha nem ébredt fel éjszaka. Minden szülő álma – ugye? Ez az anyuka azt akarta, hogy minden baba hozzájusson egy ilyen hálózsákhoz. Képzeljék csak el, mennyivel boldogabbak és kipihentebbek lehetnének a családok!

 Így született meg a Cloud b ötlete.

Egy tervező-kivitelező-ezermester ismerősének mesélt az ötletéről, és – akárcsak a tündérmesékben – a furcsa páros szövetkezett, hogy belevágjanak közös vállalkozói kalandjukba. Az anyukának jó szeme volt a tervezéshez, és anyai ösztönei is a segítségére voltak. Az ezermester tele volt ötletekkel és mohó kíváncsiság vezérelte. Ők együtt az alváshoz használt megszokott kiegészítőket úgy alakították át, hogy lehetőséget kínáljanak emberi kapcsolatokra. Plüssfigurák, amelyeknek célja van.

Álmuk az volt, hogy minden kisbaba olyan egyszerűen induljon álomországba, mint az anyuka kisbabája; királyfiakhoz és királylányokhoz méltó, kiváló minőségű és színvonalú termékekről álmodtak, amelyek boldogabbá és egészségesebbé teszik a családokat – így lehet, hogy a Cloud b termékeket bizalommal választják a szülők a világ oly sok pontján.

Miért „Cloud b”? Az angol nyelvben a „Cloud 9”, a kilencedik számú felhő, az, ahol minden gyermek békésen alszik, és a szülők nyugodtan pihenhetnek – névválasztásunk szójáték erre. Az egész családnak nyugalmat szerezve olyan nyugodt légkört szeretnénk inspirálni, amelyben mindenki nyitottabb arra, hogy a családtagok társaságát élvezze, és mélyebb, tartalmasabb kötelékek alakulhatnak ki.

Csatlakozzon hozzánk.