Bemutatkozó

Linda Suh, társalapító, vezérigazgató

A Cloud b megalapítója és vezérigazgatója, Linda Suh tervezés iránti szeretetét, több éves, a divatszakmában szerzett tapasztalatát és anyai ösztöneit felhasználva dolgozott olyan egyedi, innovatív termékek kifejlesztésén, amelyek célja a babák alvásának elősegítése.

Kétgyermekes anyukaként Linda akkor indította el a Cloud b-t, amikor kislánya, Madelaine mindössze két hónapos volt. Most, 10 évvel később gyermekei, Madelaine és Kaidan tizenegy, illetve hatévesek. Ahogy a márka évről évre növekedett, továbbra is gyermekei jelentették a márka lelke mögötti ihletet.

A Cloud b 2002-es megalapítása óta Linda a márka kiépítésének minden aspektusában részt vett a termékfejlesztéstől a mindennapi működésig. A szülők bízhatnak abban a minőségben és ügyfélszolgálatban, amelyre Linda működésük első napjától kiemelt figyelmet fordít. Termékeink már a világ 42 országában segítenek a családoknak, hogy jobban aludjanak és megőrizhessék egészségüket.

Jeff Johnson, társalapító, technikai igazgató, ezermester

Jeff már egészen kis kora óta folyamatosan rajzolt, épített, alkotott. Szétszedett szerkezeteket, hogy lássa, hogyan működnek, majd – ha sikerült – újra összerakta őket. A játékok, művészetek és innováció iránti veleszületett szeretete csak nőtt az évek során.  

Három barátjával együtt a 90-es években egy webes vállalatot indított, ide került dolgozni Linda. Annak ellenére, hogy sikeresek voltak és gyorsan növekedtek, az ágazat hirtelen visszaesése miatt a sok éjszakai munka teljesen kárbaveszett. Ez idő tájt történt, hogy Linda, akinek időközben megszületett első kisbabája, felvetette egy új vállalat, a Cloud b ötletét.

A Cloud b volt az első vállalat, ahol Jeff valóban magára talált, és igazán szárnyalhatott – itt érvényesülhetett igazán a tervezés és megépítés iránti szenvedélye. Ezen túlmutatóan pedig az a cél, hogy olyan plüssfigurákat tervezzenek, amelyeknek célja van, olyan játékokat, amelyek minden kisgyerek arcára mosolyt csalnak, bárhol éljenek is.

A Cloud b története

A 2002-ben alapított Cloud b a világ vezető alvássegítő termék- és kiegészítőgyártója szülők és gyermekek számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy nemzetközi elismertségnek örülhetünk, mint az alvásszektor első számú vállalata – mindez a kiváló tervezésnek, a rendkívüli biztonsági színvonalnak és annak köszönhető, hogy termékeink bizonyítottan hozzásegítik a gyermekeket a biztonságos és mély alváshoz fejlődésük minden szakaszában.

Két praktikus, ám stílusos termékkel indultunk: a LULLAWRAP™ pólyatakaróval és a szabadalmazott LULLABAG™ babahálózsákkal. Első termékeink sikerén felbuzdulva 2002-ben piacra dobtunk egy imádnivaló hanglejátszó készüléket gyermekek számára: ez volt a SLEEP SHEEP™, egy, a kiságy oldalára rögzíthető plüssbárányka, amely megnyugtató hangokat játszik le: szívdobogást, tavaszi esőt, hullámverést és bálnahangot, így ringatva álomba a kisbabákat. Az évek során plüssállat-kollekciónk kibővült, számos figurát és terméket tartalmaz – valamennyi mögött az a filozófiánk áll, hogy olyan plüsstermékeket gyártsunk, amelyeknek célja van.

Hang- és fénytermékeink mögött alapos, átgondolt tervezés áll, melynek célja, hogy megnyugtató hatást keltsenek, ami következetes lefekvési és elalvási rutin kialakításához vezet csecsemők, kisgyermekek és szülők számára egyaránt. A Gyermekgyógyászati kutatások kimutatták, hogy az ismerős, kellemes hangok lenyugtatják a gyermekek gondolatait, és segítenek nekik, hogy nyugodtabb, mélyebb álomba merüljenek. Sikerünkben nagy szerepe van gyermekorvosokból, szülőkből, tanárokból és alvásszakértőkből álló tanácsadó testületünk javaslatainak.


Felismertük, hogy minden gyermek minőségi alvást érdemel, ezért a MaxLove projekttel együttműködve TWILIGHT TURTLE teknősöket juttatunk el daganatos gyermekeknek. A MaxLove projekt névadója SzuperMax Wilford, egy ötéves szupergyerek, aki legyőzte az agydaganatot. A kaliforniai nonprofit szervezet célja támogatni a daganatos szupergyermekeket, és erőt adni nekik a kezelések során. Saját tapasztalatára alapozva Max a TWILIGHT TURTLE által kivetített zöld csillagokat „gyógyító csillagoknak” nevezi, amelyek erejét a szupererős zöld szín is növeli.

Termékeink az Egyesült Államok mellett több mint 40 országban elérhetőek a világ minden pontján. Megvásárolhatóak az interneten, szakboltokban, ajándékboltokban, valamint világszerte olyan áruházakban, mint a Barnes & Noble, Bloomingdales, Dillard’s, Nordstrom, Von Maur, a londoni Harrods és a franciaországi FNAC. A teljes Cloud b kollekciót megtalálja weboldalunkon: www.cloudb.com.