Wie we zijn

Linda Suh, mede-oprichter, CEO

Als oprichter en CEO van Cloud b heeft Linda Suh haar oog voor design en haar jaren ervaring in de mode-industrie samengebracht met haar passie, expertise en moederinstinct om unieke, innovatieve producten te ontwikkelen die kinderen helpen om te slapen.

Als moeder van twee kinderen, startte Linda dit avontuur met Cloud b toen haar dochter Madeleine slechts 2 maanden oud was. Nu 10 jaar later zijn haar 2 kinderen Madeleine en Kaidan respectievelijk 11 en 6 jaar oud. Zoals het merk groeide doorheen de jaren zijn haar kinderen ook gegroeid als de inspiratie achter het hart van het merk.

Linda is betrokken geweest bij zo goed als ieder aspect van het bouwen van Cloud b - van productontwikkeling tot dagelijkse werking en dat vanaf de start in 2002. Ouders kunnen steeds vertrouwen op de kwaliteit en klantendienst waaraan Linda zo hard heeft gewerkt in het bedrijf sinds dag één. Producten van Cloud b helpen families om beter te slapen en gezonder te blijven in 42 landen over de hele wereld.

Jeff Johnson, mede-oprichter, CTO, Manusje-van-alles

Sinds hij een kleine jongen was, was Jeff steeds aan het tekenen, bouwen en knutselen. Dingen uit elkaar halen om te zien hoe ze in elkaar zaten om nadien, met wat geluk, ze terug in elkaar te zetten. Hij beschikt over een aangeboren passie voor speelgoed, kunst en innovatie en deze zijn doorheen de tijd alleen maar gegroeid.  

In de jaren '90 heeft hij samen met drie vrienden een internetbedrijf gestart, waarbij hij ook Linda heeft ingehuurd. Maar ondanks enkele jaren van succes en snelle groei sloeg de dot-com crash in als een bom en ging al hun werk verloren. Misschien was het serendipiteit omdat op net datzelfde moment Linda haar eerste baby had gekregen en een idee had voor een nieuw bedrijf, Cloud b.  

Cloud b is het eerste bedrijf waar Jeff zich echt heeft kunnen ontplooien en zijn passies voor het ontwerpen en bouwen van dingen heeft kunnen combineren. En natuurlijk om steeds die extra stap te kunnen zetten om “Plush with a purpose™” te creëren en te genieten van de zeldzame opportuniteit om speelgoed te ontwikkelen dat kinderen over de hele wereld zal doen glimlachen.

Over Cloud b

's Werelds toonaangevende fabrikant van producten en accessoires werd opgericht in 2002 en helpt ouders en kinderen beter te slapen. We hebben de eer om internationaal te worden erkend als de nummer één in de nichecategorie 'slapen' dankzij de hoogkwalitatieve ontwerpen, uitzonderlijke veiligheidsstandaarden en producten waarvan bewezen is dat ze helpen om kinderen veilig en gezond te laten slapen tijdens al hun ontwikkelingsfases.

We zijn gestart met twee praktische maar stijlvolle producten: de LULLAWRAP™-inbakerdoek en de gepatenteerde LULLABAG™-babyslaapzak. Deze eerste producten bleken een schot in de roos, zodat we in 2002 een schattige muziekdoos ontwikkelde voor kinderen; het SLEEP SHEEP™, een pluchen schaap dat aan de buitenzijde van het bedje wordt bevestigd en rustgevende geluiden produceert zoals mama's hartslag, frisse regenbuien, oceaangolven en walvisliedjes om baby's rustig in slaap te laten vallen. Sinds dat moment is de pluchen collectie van Cloud b uitgegroeid tot een volledige reeks van figuren en producten die een belichaming zijn van de filosofie van het bedrijf, namelijk “plush with a purpose.”

Onze licht- en geluidsproducten hebben een doordacht ontwerp zodat ze een rustgevend en kalmerend effect hebben dat erg belangrijk is bij consistente slaaproutines voor baby's, kinderen en ouders. Pediatrisch onderzoek heeft bevestigd dat vertrouwde, rustgevende geluiden de geest kalmeren en kinderen helpen om vrediger en dieper te slapen. Cloud b wijst veel hun succes toe aan de aanbevelingen van de adviesraad van Cloud b die bestaat uit pediaters, ouders, leraars en slaapspecialisten.

We erkennen dat alle kinderen recht hebben op kwalitatieve slaap en omdat ze iets willen betekenen voor de gemeenschap, gingen ze een partnerschap aan met het project Max's Love om te helpen bij het verdelen van TWILIGHT TURTLES aan kinderen die vechten tegen kanker. Het project Max's Love is opgericht ter ere van SuperMax Wilford, een vijfjarige superkid die vecht tegen hersenkanker. De in Californië gebaseerde non-profitorganisatie is toegewijd om Superkids, die vechten tegen kanker, te steunen en blij te maken tijdens hun behandeling. Door zijn eigen persoonlijke ervaring, identificeerde Max de groene sterren die door TWILIGHT TURTLE geprojecteerd werden als 'genezende' sterren met de superkrachtige kleur groen.

Onze producten zijn beschikbaar in heel Amerika en in meer dan 40 landen wereldwijd. Producten kunnen worden aangeschaft op de volgende plaatsen: online, gespecialiseerde boetieks, geschenkwinkels en over de hele wereld bij grote ketens zoals Barnes & Noble, Bloomingdales, Dillard’s, Nordstrom, Von Maur, Harrods in London en FNAC in Frankrijk. Om de volledige verzameling van Cloud b te bekijken, kunt u www.cloudb.com bezoeken.