Povestea noastră

Povestea noastră

A fost odată ca niciodată, într-un cătun la țărmul mării, o fetiță care dormea așa de bine, încât mama ei nu înțelegea despre ce vorbesc ceilalți părinți când se plângeau că nu dorm suficient. (Jurăm că e o poveste adevărată!) Vrând să afle de ce era bebelușul ei altfel, descoperi că, de fapt, nu fetița ei era aparte, ci un dar anume primit de ea din depărtări pe când abia se născuse - un sac de dormit.

Acest sac simplu devenise parte din rutina de somn a fetiței ei, dându-i o senzație de bine, de siguranță și de confort pe parcursul întregii nopți și ajutând-o să nu se mai trezească aproape deloc peste noapte. Chiar era un vis devenit realitate pentru orice părinte. Și această mămică își dorea ca toți bebelușii să aibă așa ceva. Imaginați-vă cât de fericite și de sănătoase puteau fi familiile cu copii!

Așa s-a născut ideea pentru Cloud b.

Ea i-a povestit despre ideea ei unui designer/meșter/om bun la toate pe care-l cunoștea și, ca într-un adevărat basm, bizara pereche și-a găsit un loc modest de unde să pornească în aventura lor antreprenorială. Ea a contribuit cu un ochi format pentru design și cu intuiția de mamă. El a venit cu o fire inovatoare și o curiozitate nețărmurită. Împreună, transformă obiectele simple pentru somn în șanse ca oamenii să-și creeze legături. Pluș cu tâlc.

Plecând de la visul de a-i ajuta pe toți bebelușii să ajungă în lumea viselor la fel de ușor ca fetița ei, dorindu-și să creeze ceva de o calitate cu totul deosebită și cu un model adecvat celor cu sânge albastru și îndrumată de viziunea promovării sănătății și fericirii în familie, acum a reușit ca Cloud b să fie o resursă de încredere pentru părinții din întreaga lume.

De ce "Cloud b"? Numele e inspirat de "al nouălea cer", unde toți copiii dorm cuminți și părinții au parte de liniște. Alinând întreaga familie, sperăm să inspirăm o stare de bine datorită căreia toți să fie mai deschiși spre a se bucura de compania celorlalți și spre a-și crea legături mai profunde și mai încărcate de semnificație.

Vino cu noi pe Cloud b.