Cine suntem

Linda Suh, cofondator, director executiv

În calitate de fondator și director executiv la Cloud b, Linda Suh și-a folosit ochiul format pentru design și anii de experiență în industria modei și și-a investit pasiunea, cunoștințele și intuiția de mamă în elaborarea unor produse unice și inovatoare menite să îi ajute pe copii să doarmă.

Mamă a doi copii, Linda și-a început aventura cu Cloud b pe când fetița ei Madeleine avea doar două luni. Acum, zece ani mai târziu, cei doi copii ai ei, Madeleine și Kaidan, au unsprezece, respectiv șase ani. Pe măsură ce marca s-a dezvoltat în toți acești ani, și copiii ei au continuat să crească și să constituie sursa de inspirație de la baza mărcii.

Încă de la început, din 2002, Linda s-a implicat în toate aspectele dezvoltării Cloud b - de la elaborarea produselor la funcționarea de zi cu zi. Părinții vor putea întotdeauna să se bazeze pe calitatea și pe serviciile pentru clienți pe care Linda le-a insuflat companiei încă de la început. Azi, produsele Cloud b ajută familiile din 42 de țări din întreaga lume să doarmă mai bine și să fie mai sănătoase.

Jeff Johnson, cofondator, director tehnic, om bun la toate

De mic copil, Jeff desenează, construiește și meșterește mereu câte ceva. Demonta tot ce prindea ca să vadă cum funcționează și apoi - cu puțin noroc - le reasambla. Avea o pasiune înnăscută pentru jucării, artă și inovație, pasiune care nu a făcut decât să se dezvolte și mai mult cu timpul.  

În anii '90, împreună cu trei prieteni, s-a aventurat și a pus bazele unei companii pe internet, unde a ajuns în cele din urmă să o angajeze și pe Linda. Însă, în ciuda celor câțiva ani de succes și dezvoltare rapidă, odată cu criza dot-com, au rămas peste noapte fără proiecte. Poate că așa a fost să fie, fiindcă, în aceeași perioadă, Linda a avut primul copil și i-a propus lui Jeff înființarea unei noi companii, Cloud b.  

Cloud b este prima companie în care Jeff a putut să se desfășoare, îmbinându-și pasiunea pentru design cu cea pentru construirea de lucruri noi. Și a reușit să se dea peste cap și să creeze "Plush With a Purpose™" ("Pluș cu tâlc"), bucurându-se de șansa rară de a concepe jucării care aduc zâmbete pe chipurile copiilor din întreaga lume.