FAQ

 
Često postavljana pitanja
Da li će mi biti naplaćen porez na promet?

Mi smo, u skladu sa zakonom, u obavezi da u cenu uključimo i porez na promet.  

Da li Cloud b zasebno prodaje zvučne kutije?

Naravno! Zvučne kutije mogu da se kupe za 10 USD (u tu cenu uključena je isporuka na teritoriji kontinentalnog dela SAD-a). Za više informacija molimo vas da se obratite Službi za podršku potrošačima.

Da li je moguće zameniti sijalice u proizvodima Twilight Turtle, Ladybug i Sea Turtle?

Svi Twilight proizvodi imaju dugotrajna LED svetla koja obezbeđuju do 3.000 sati osvetljenja i ne mogu se menjati. Ukoliko svetlo ne svetli, a nije prošlo toliko vremena, molimo vas da nam se obratite za pomoć!

Da li je moguće zameniti sijalice u Tranquil Turtle kornjačici?

Svi proizvodi Tranquil Turtle imaju dugotrajna LED svetla koja obezbeđuju do 3.000 sati osvetljenja i ne mogu se menjati. Ukoliko svetlo ne svetli, a nije prošlo toliko vremena, molimo vas da nam se obratite za pomoć!

Da li je proizvod koji reprodukuje umirujuće zvukove podoban za moje novorođenče/dete?

Ako se koristi u skladu sa uputstvom, apsolutno jeste! Svi proizvodi koji reprodukuju umirujuće zvukove podobni su za malu decu kao dodatak na spoljnoj strani krevetića. (Zbog brige o mogućem riziku u vezi sa sindromom iznenadne smrti novorođenčadi (SIDS) i radi sprečavanja rizika od gušenja, važeće zdravstvene preporuke sugerišu da se u krevetić ne stavljaju bilo kakvi predmeti.)

Da li nudite popust na količinu?

Svakako da nudimo i hvala vam na interesovanju! Za pitanja u vezi sa popustom na veće količine, kontaktirajte nas na sales@cloudb.com.

Da li postoji mogućnost da svetlo Tranquil Turtle kornjače svetli cele noći?

Naši Tranquil Turtle proizvodi su napravljeni tako da se automatski isključuju posle 23 minuta upravo da bi se očuvao radni vek baterije. Stoga, ne postoji mogućnost da svetlo ostane uključeno cele noći.

Da li postoji mogućnost da svetlo Twilight igračke svetli cele noći?

Naši Twilight proizvodi su napravljeni tako da se automatski isključuju posle 45 minuta upravo da bi se očuvao radni vek baterije. Stoga, ne postoji mogućnost da svetlo ostane uključeno cele noći.

Da li šaljete u inostranstvo?

Da. Sa zadovoljstvom šaljemo naš „pliš sa svrhom“ u nekoliko država izvan SAD-a. Za zemlje u koje mi ne šaljemo, stvorili smo mrežu međunarodnih distributera od poverenja. Molimo vas da kontaktirate international@cloudb.com ili canadainfo@cloudb.com (ako se nalazite u Kanadi) da biste dobili ponudu ili informacije o lokalnim distributerima.

Da li za kupovinu kod vas moram da koristim kreditnu karticu?

Da. Za onlajn porudžbine primamo isključivo kreditne kartice.

Da li zvučne kutije mogu da se podese na neprekidnu reprodukciju?

Naše zvučne kutije napravljene su sa podešavanjem tajmera upravo da bi se očuvao radni vek baterije. Stoga, u ovom momentu, neprekidna reprodukcija nije moguća.

Izgubio/la sam moj zvezdani vodič. Mogu li da ga preuzmem sa vaše web stranice?

Planiramo da budu dostupniji u budućnosti, ali trenutno zvezdani vodiči nisu dostupni na našoj web stranici. Ako želite da tražite zamenu, slobodno se obratite Službi za podršku potrošačima. Biće nam drago da vam obezbedimo drugi!

Kada će mi stići naručeni proizvodi ako živim u SAD-u?

Narudžbine se šalju u roku od 7-10 dana i svi proizvodi se šalju preko UPS Ground službe (izuzev ako nije drugačije navedeno). Narudžbine primljene posle 12 sati biće obrađene sledećeg radnog dana. Narudžbine primljene vikendom i praznicima biće obrađene prvog sledećeg radnog dana. Izvinjavamo se što naše vreme isporuke nije toliko kratko kao kod nekih velikih distributera. Da bismo smanjili troškove našim kupcima i sačuvali verodostojnost naših proizvoda, isporuka traje za nijansu duže nego kod velikih prodavaca.

Kada treba bebi da zamenim malu Lullabag vreću velikom?

Bebe rastu brzo (kako vreme leti!). Iako je velika, Lullabag vreća napravljena je za bebe uzrasta od 6 -18 meseci, ovo u potpunosti zavisi od toga koliko je velika vaša beba. Važno je da proverite da li beba može komotno da pomera nogice dok je u Lullabag vreći. Kada primetite da je vreća postala tesna, pređite na veći Lullabag model.

Kako da koristim Cloud b Sound proizvode?

Jednostavno pričvrstite uređaj pomoću čičak-trake na spoljašnju stranu krevetića, dubka ili sedišta za auto. *Nikada ne ostavljajte uređaj unutar krevetića dok beba u njemu spava.

Kako da promenim baterije u zvučnoj kutiji?

Zavisi od modela, ali ovde je sve što treba da znate:

Za zvučne kutije Sleep Sheep, Sleep on the Go, Dozy Dolphin, Gentle Giraffe, Mimicking Monkey i Gentle Giraffe on the Go:

 • Obavezno vodite računa da zvučna kutija bude isključena.
 • Stavite zvučnu kutiju na sto tako da pregrada za baterije bude okrenuta nagore.
 • Uz pomoć krstaste odvrtke uklonite dva ivična zavrtnja kojima su vratanca pregrade za bateriju pričvršćena za zvučnu kutiju.
 • Palcem pažljivo pritisnite vratanca pregrade za bateriju i pomerite ih u stranu. (Za Mimicking Monkey kažiprstom pažljivo odignite i otvorite vratanca.)
 • Izvadite stare baterije.
 • Ubacite nove AA baterije. Vodite računa da baterije pravilno postavite unutar pregrade (pogledajte oznake za pozitivan i negativan pol). Neka baterije „škljocnu“ na svom mestu. *OPREZ: Nepravilno postavljene baterije mogu prouzrokovati kratak spoj ili nepravilnosti u radu.
 • Vratite na mesto vratanca pregrade za bateriju na zvučnoj kutiji.
 • Pričvrstite dva zavrtnja kako biste obezbedili vrata pregrade za bateriju.
 *Nemojte previše zatezati zavrtnje. Ukoliko se zavrtnji previše zategnu može doći do oštećenja rupa za zavrtnje

Za Tranquil Turtle, Twilight Turtle, Ladybug ili Sea Turtle:

 • Postavite kornjaču na leđa.
 • Povucite nagore preklop od tekstila na kornjačinom „stomačiću“ kako biste otkrili pregradu za baterije i prekidač za uključivanje/isključivanje.
 • Obavezno vodite računa da prekidač bude na položaju „off“ (isključeno).
 • Uz pomoć krstaste odvrtke odvrnite jedan mali zavrtanj koji drži na mestu vratanca pregrade za bateriju (nalazi se iznad reči „open“ na vratancima pregrade za bateriju).
 • Odignite malu crnu karticu tako što ćete je pritisnuti nagore dok odvrćete zavrtanj.
 • Izvadite stare baterije.
 • Ubacite nove AAA baterije. Vodite računa da baterije pravilno postavite unutar pregrade (pogledajte oznake za pozitivan i negativan pol). Neka baterije „škljocnu“ na svom mestu. *OPREZ: Nepravilno postavljene baterije mogu prouzrokovati kratak spoj ili nepravilnosti u radu.
 • Vratite na mesto vratanca pregrade za bateriju i pričvrstite zavrtanj. Nemojte previše zatezati zavrtnje. Ukoliko se zavrtnji previše zategnu, može doći do oštećenja rupa za zavrtnje!
 • Vratite preklop od tekstila preko pregrade za bateriju i pričvrstite ga.
Kako da u mom kraju pronađem prodavnicu koja nudi Cloud b proizvode?

Pronađi prodavnicu prikazaće vam spisak svih prodavaca u vašem kraju! Ukoliko ne možete da nađete prodavnicu koja vam je dovoljno blizu (dešava se), možete da naručite onlajn i da vam se pošiljka isporuči na vašu adresu. Za prodavce izvan SAD-a molimo vas da kontaktirate international@cloudb.com ili canadainfo@cloudb.com (ako ste u Kanadi).

Kako funkcioniše zvučna kutija?

Dovoljno je nekoliko jednostavnih poteza da bi iz vaše zvučne kutije počeli da se čuju umirujući zvuci. Pratite naredna uputstva za određenu plišanu igračku i javite nam se ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja. Biće nam drago da vam pomognemo!

Za zvučne kutije Sleep Sheep, Sleep on the Go, Dozy Dolphin, Gentle Giraffe i Gentle Giraffe on the Go:

 • Podesite tajmer koji se nalazi ispod dugmadi za zvuk na bočnoj strani zvučne kutije. Zvučna kutija može se podesiti da svira 23 ili 45 minuta. Posle navedenog perioda zvučna kutija automatski se isključuje. *Tajmer ne može da se deaktivira.
 • Okrenite okruglo dugme za jačinu zvuka sa bočne strane zvučne kutije u pravcu kazaljke na satu. Čućete „klik“. To znači da je aktivirana funkcija zvuka.
 • Izaberite opciju zvuka pritiskom na jedno od četiri funkcijska dugmeta za zvuk koja se nalaze bočno na kutiji iznad dugmeta za jačinu zvuka.
 • Pažljivo okrenite dugme u smeru kazaljke na satu da biste pojačali zvuk.
 • Pažljivo okrenite dugme u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu da biste utišali zvuk.
 • Zvuk možete ručno isključiti ako okrenete dugme za jačinu zvuka u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu sve dok ponovo ne začujete „klik“. U tom je položaju kutija isključena.

Za Mimicking Monkey:

 • Izaberite vašu zvučnu opciju:
  Ako pomerite crni prekidač ispod dugmadi za reprodukciju, relaksaciju i spavanje na položaj „w/o voice“ (bez glasa) ili „w/voice“ (sa glasom), možete birati da li želite da se snimljena poruka reprodukuje vašem detetu dok spava.
 • Ukoliko želite da koristite funkciju „w/voice“ (sa glasom), snimite svoj glas na sledeći način:
  • Pomerite crni prekidač na položaj „w/voice“ (sa glasom).
  • Zvučnu kutiju držite blizu usta.
  • Pritisnite dugme za snimanje „rec“. Začućete zvučni signal „bip“.
  • Razgovetno izgovorite vašu poruku. *Na raspolaganju imate 10 sekundi za snimanje glasa i u svakom momentu možete da snimite jedan segment u trajanju od 10 sekundi.
  • Otpustite dugme „rec“. Kada se snimanje završi, čućete dva puta zvučni signal „bip“.
  • Pritisnite jedno od tri dugmeta za reprodukciju, relaksaciju ili spavanje na bočnoj strani zvučne kutije.
  • Podesite željenu jačinu zvuka tako što ćete nežno pritisnuti dugme „+“ ili „-“ na bočnoj strani zvučne kutije. Vaša poruka automatski će se reprodukovati svakih 15 sekundi uz mogućnost tri različite zvučne pozadine. Zvučna kutija automatski se isključuje posle 30 minuta. Ako želite ručno da isključite zvučnu kutiju, pomerite crni prekidač na neutralan položaj.
 • Ukoliko želite da koristite funkciju „w/o voice“ (bez glasa), koristite zvučnu kutiju na sledeći način:
  • Pomerite crni prekidač na položaj „w/o voice“ (bez glasa).
  • Pritisnite jedno od tri dugmeta za reprodukciju, relaksaciju ili spavanje na bočnoj strani zvučne kutije.
  • Podesite željenu jačinu zvuka tako što ćete nežno pritisnuti dugme „+“ ili „-“ na bočnoj strani zvučne kutije. Zvučna kutija automatski se isključuje posle 30 minuta. Ako želite ručno da isključite zvučnu kutiju, pomerite crni prekidač na neutralan položaj.
Kako Lullabag pomaže bebama da bolje spavaju?

Kada koristite klasičnu ćebad ili jorgane, bebe mogu da ih odguraju nogama, da im bude zima i da se probude u suzama. Još gore je to što nezategnuti pokrivači mogu da predstavljaju rizik u vezi sa sindromom iznenadne smrti novorođenčadi (SIDS). Uz Lullabag vašem malom anđelu biće toplo, biće pokriven, bezbedan i spavaće cele noći.

Kako Lullabag pomaže da se smanje faktori rizika povezani sa sindromom iznenadne smrti novorođenčadi (SIDS)?

Iako stručnjaci još uvek ne znaju šta tačno prouzrokuje SIDS, postoje određene preporuke koje je dao Komitet za zaštitu potrošača u cilju smanjenja faktora rizika koji su povezani sa sindromom iznenadne smrti novorođenčadi. One obuhvataju:

 • U krevetiću ne treba koristiti jastuke i nezategnute prekrivače. (Zbog toga mnogi stručnjaci preporučuju korišćenje vreća za spavanje poput Lullabag.)
 • Beba treba da leži na jednom, čvrsto zategnutom čaršavu.
 • Bebu uvek treba stavljati da spava na leđima.

Da vaša beba spava čvrsto i bezbedno!

Kako osiguravate bezbednost i poverljivost podataka o mojoj kreditnoj kartici i mojih ličnih podataka?
Mi shvatamo vašu privatnost veoma ozbiljno i sve lične informacije koriste se isključivo za potrebe isporuke i naplate. Bezbednost naše web stranice garantuje „Thawte“. Mi nikada ne razmenjujemo i ne prodajemo informacije o našim kupcima.
Kako radi moja Tranquil Turtle kornjačica?

Kornjačica se aktivira u nekoliko jednostavnih koraka.

Za osvetljavanje:

 • Postavite kornjačicu na leđa i povucite nagore tekstilni preklop na „stomačiću“ kako biste otkrili pregradu za baterije i prekidač za uključivanje/isključivanje.
 • Prebacite prekidač na položaj „on“ (uključeno).
 • Vratite preklop od tekstila i okrenite kornjačicu u normalan položaj.
 • Pritisnite dugme za napajanje da biste startovali projektovanje svetala (prvo dugme s leva – gornji red). Pomoću dugmeta „Slide Control“ (neposredno ispod pregrade za baterije na donjoj strani kornjačice) podesite jačinu svetla i uživajte u predstavi! (NAPOMENA: Efekat kretanja vode može se u potpunosti zaustaviti pritiskom na dugme talasa ~ na oklopu Tranquil Turtle.)

Za zvuk i kontrolu jačine zvuka:

 • Umirujuća melodija - drugo dugme (gornji red) sa muzičkim simbolom ♫
 • Talasi okeana - treće dugme (gornji red) sa simbolom talasa ~
 • Pritisnite dugme za zvuk ako želite da promenite zvuk okeana u umirujuću melodiju ili obrnuto, ili ako želite potpuno da isključite zvuk. (Dva manja dugmeta pored ivice oklopa koriste se za kontrolu jačine zvuka)

I kada sve počne lepo da radi, uživajte u knjizi bajki, potvrdi o usvajanju i vodiču o ugroženim vrstama morskih životinja! Zagrlite vaše detence i uživajte u zajedničkim trenucima!

Nekoliko reči za kraj:

 • Svetla mogu ručno da se isključe ako jednom pritisnete dugme za napajanje ili će se svetla i zvuci automatski isključiti posle 23 minuta.
 • Ukoliko ne koristite Tranquil Turtle, preporučujemo da prekidač koji se nalazi sa donje strane prebacite u položaj „off“ (isključeno).
 • Ukoliko planirate da ne koristite kornjačicu duže vreme, izvadite baterije iz uređaja da ne bi došlo do korozije. (Napomena: Ukoliko se baterije predugo ostave u bilo kom proizvodu, njihovi kontakti mogu da korodiraju. Ovo nije kvar koji ima veze sa našom plišanom igračkom.)
Kako radi moja Twilight Sea Turtle, Twilight Turtle ili Twilight Ladybug?

Vrlo jednostavno! Treba samo da pratite ove jednostavne korake:

 • Postavite kornjaču na leđa (na meku podlogu da se oklop ne bi ogrebao).
 • Povucite nagore preklop od tekstila na kornjačinom „stomačiću“ kako biste otkrili pregradu za baterije i prekidač za uključivanje/isključivanje.
 • Prebacite prekidač na položaj „on“ (uključeno).
 • Vratite preklop od tekstila preko pregrade za bateriju i pritisnite ga da bi se pričvrstio.
 • Okrenite kornjačicu u normalan položaj.
 • Za osvetljavanje je svaka plišana igračka malo drugačija:
  • Na modelu Twilight Sea Turtle pritisnite dugme sa simbolom „ribe“ da bi se uključilo osvetljenje prozora sa ugroženim vrstama morskih životinja. Svaki put kada pritisnete dugme sa ribom, biće osvetljen drugačiji prozor. Izaberite željenu boju svetla tako što ćete pritisnuti dugme označeno ili plavom ili zelenom bojom.
  • Za Twilight Turtle ili Twilight Ladybug pritisnite dugme sa „šarom kornjačinog oklopa“ da biste upalili svetla. Izaberite željenu boju pritiskom na odgovarajuće dugme. (Twilight Turtle svetli narandžastom, zelenom ili plavom bojom, a 
Twilight Ladybug crvenom, zelenom ili plavom.)
 • Pomoću zvezdanog vodiča i knjige bajki, vi i vaše dete možete naučili nešto o sazvežđima. Savršen način za zbližavanje pre spavanja!
 • Svetla će se automatski ugasiti posle 45 minuta, ali jednostavno ih možete isključiti i ručno ako ponovo pritisnete plavo ili zeleno dugme.

Nekoliko reči za kraj:

 • Kada ne koristite Twilight Sea Turtle, preporučujemo da prekidač koji se nalazi sa donje strane prebacite u položaj „off“ (isključeno).
 • Ukoliko planirate da duže vreme ne koristite kornjačicu, izvadite baterije iz uređaja da ne bi došlo do korozije. (Napomena: *Ukoliko se baterije predugo ostave u bilo kom proizvodu, njihovi kontakti mogu da korodiraju. Ovo nije kvar koji ima veze sa našom plišanom igračkom.)
 • Kakva je vaša politika povraćaja?

  Žao nam je ako niste zadovoljni. Da biste videli našu politiku povraćaja i tražili autorizacioni broj povraćaja, molimo vas da posetite našu stranicu „Povraćaji i zamene“.

  Koji su materijali korišćeni prilikom izrade Cloud b Sound proizvoda?

  Naš super-mekani pliš koji je sa spoljne strane, kao i pufnasta ispuna napravljeni su 100% od poliestera. Kutije koje reprodukuju umirujuće zvukove napravljene su od polistirenske plastike.

  Koji su materijali korišćeni prilikom izrade Cloud b Tranquil Turtle proizvoda?

  Naš super-mekani pliš koji je sa spoljne strane, kao i pufnasta ispuna napravljeni su 100% od poliestera. (Sva punjenja napravljena su od novih materijala.) Gornja polica napravljena je od trajne ABS plastike, a postolje od ABS plastike. I za kraj, boje koje su korišćene na oklopu testirane su tako da odgovaraju standardima Američke asocijacije za testiranje i materijale (ASTM), EU, kanadskim i australijskim standardima o bezbednosti igračaka.

  Koji su materijali korišćeni prilikom izrade Cloud b Twilight proizvoda?

  Naš super-mekani pliš koji je sa spoljne strane, kao i pufnasta ispuna napravljeni su 100% od poliestera. (Sva punjenja napravljena su od novih materijala.) Gornja polica napravljena je od trajne ABS plastike, a postolje od polistirenske plastike. I za kraj, boje koje su korišćene na oklopu testirane su tako da odgovaraju standardima Američke asocijacije za testiranje i materijale (ASTM), EU, kanadskim i australijskim standardima o bezbednosti igračaka.

  Koju još posteljinu treba da koristim uz Lullabag?

  Sve što vam treba je dobro zategnut čaršav preko dušeka, a direktno preko toga ide Lullabag. Ako vašoj bebi nije dovoljno toplo, jednostavno koristite malo toplije pidžamice. (Napomena: Da bi se smanjio rizik od sindroma iznenadne smrti novorođenčadi (SIDS), ne koristite ćebe ili jorgan u krevetiću zajedno sa Lullabag vrećom.)

  Koliko često je potrebno menjati baterije?
  Ovo najviše zavisi od marke baterije i od toga koliko često se uređaj koristi, ali gruba procena je oko 60 dana.
  Koliko dugo će ostati upaljeno svetlo na Tranquil proizvodu?

  Svi Tranquil proizvodi svetle po 23 minuta, zatim se automatski gase. (Napomena: Funkcija tajmera ne može da se deaktivira.)

  Koliko dugo će ostati upaljeno svetlo na Twilight proizvodu?
  Svi Twilight proizvodi svetle po 45 minuta, zatim se automatski gase. (Napomena: Funkcija tajmera ne može da se deaktivira.)
  Koliko dugo traje reprodukcija iz zvučne kutije?
  Mimicking Monkey reprodukuje u trajanju od 30 minuta, zatim se automatski isključuje. Sve druge zvučne kutije mogu se podesiti da reprodukuju tokom 23 ili 45 minuta.
  Koliko iznose troškovi slanja na prostoru SAD-a?
  Radili smo sa više špediterskih kompanija kako bismo postigli najniže moguće cene i one se baziraju na težini proizvoda i udaljenosti na koju se pošiljka šalje. Ako vam je potrebno da vaša pošiljka stigne brzo, možete da izaberete da se šalje preko kompanije FedEx po tarifi „2nd Day Air“, a ako želite da smanjite troškove, onda možemo da vam pošaljemo po FedEx tarifi „Ground“. Svi troškovi isporuke pojaviće se na ekranu i pre finalne potvrde potrebno je da ih potvrdite.
  Koliko Lullabags proizvoda bi trebalo da kupim?
  Preporučujemo da nabavite barem jednu dodatnu Lullabag vrećicu u slučaju da se ona koju koristite pokvasi ili dođe do neke druge nezgode. Tako, ukoliko se jedna Lullabag vreća zaprlja, uvek imate rezervnu koja će pomoću vašoj bebi da bolje spava.
  Moja Tranquil Turtle kornjačica treperi – da li je to normalno?
  Da, to je sasvim normalno. Ustanovili smo da kada se baterije previše crpe, to ima uticaja na LED svetla. Zato smo počeli da uvodimo novi indikator za potrošenost baterija i vaša kornjačica ima ovu karakteristiku. Ova nova opcija treperenja vas upozorava da je vreme da promenite baterije i kada to uradite, treperenje će prestati i na raspolaganju će vam opet biti sve boje LED svetala.
  Moja zvučna kutija proizvodi zvuke „krckanja“ ili „pucketanja“ kada se uključi. Šta treba da uradim?
  Baterije koje su oslabile mogu veoma često da izazovu izobličenje zvuka. Pokušajte da zamenite baterije i javite nam se ukoliko time ne rešite problem.
  Na koji način treba da perem i održavam Lullabag vreću?

  Život sa bebama nosi mnoge nepredviđene situacije! Zbog toga smo našu Lullabag vreću napravili tako da može da se pere u veš mašini. Jednostavno je operite u hladnoj vodi i zatim je ostavite da se osuši ili je na niskoj temperaturi osušite u mašini za sušenje veša kako se ne bi skupila.

  Pokušavam da promenim baterije, ali zavrtanj neće da izađe iz vrata pregrade za bateriju na Tranquil Turtle kornjačici. Zavrtanj se vrti u prazno i ne mogu da skinem vrata.

  Čak i kada je odvrnut, zavrtanj na vratima pregrade za bateriju neće do kraja da izađe iz vrata. Ne brinite se jer ovo je zapravo namerno. Napravili smo ga tako da navoji drže zavrtanj na mestu kako ne bi ispao i izgubio se tokom zamene baterije. Ništa ne može toliko da vam pokvari dan kao kada izgubite neki od tih sitnih delova! Ponekad su vrata tesno uglavljena. Ako ne možete lako da skinete vrata odizanjem kartice, uzmite malu pljosnatu odvrtku, ubacite njen vrh ispod kartice koja drži zavrtanj na mestu i blago pritisnite dok je odižete. Na ovaj bi način vrata trebalo da izađu iz ležišta.

  Molimo vas da pratite sledeća uputstva prilikom skidanja vrata pregrade za bateriju.

  • Krstastom odvrtkom napravite sedam punih krugova u smeru kazaljke na satu i zavrtanj bi trebalo da se odvrne do kraja.
  • Napomena: Zavrtanj na vratima pregrade za bateriju neće izaći do kraja iz vrata.
  • Zatim odignite malu crnu karticu u kojoj je zavrtanj.
  • Vrata pregrade za bateriju trebalo bi da se odignu.
  Promenio/la sam baterije, ali moj Twilight uređaj i dalje neće da se uključi.Šta treba da uradim?

  Žao nam je što ste naišli na problem, ali verujemo da ćete ga lako rešiti! Proverite da li je prekidač napajanja na položaju „on“ (uključeno). Ako jeste, a uređaj i dalje ne radi, pokušajte sledeće:

  • Vratite prekidač napajanja na položaj „off“ (isključeno).
  • Skinite vrata pregrade za bateriju.
  • Proverite da li se na kontaktima baterije unutar pregrade zaglavila tkanina ili se pojavila korozija. Ukoliko kontakti deluju korodirano, očistite ih hrapavom stranom suvog kuhinjskog sunđera ili čeličnom vunom čime ćete poboljšati provodljivost. Ponekad se desi da se tkanina plišane igračke zakači za kontakte. Uklonite sve konce ili delove tkanine koji su zapali oko kontakata.
  • Proverite da li su baterije pravilno postavljene unutar pregrade za bateriju (pogledajte oznake za pozitivan i negativan pol).
  • Proverite da li su baterije do kraja nalegle unutar pregrade.
  • Vratite na mesto vrata pregrade za bateriju i pričvrstite.
  • Vratite prekidač napajanja na položaj „on“ (uključeno).

  Ako ste sve gore navedeno proverili i uređaj i dalje ne radi, možda je u pitanju problem sa baterijama. Pokušajte da koristite baterije proizvođača koje imaju duži „vrat“ na pozitivnom kraju baterije. Duži „vrat“ obezbediće bolji kontakt sa terminalima baterije. Iako Cloud b ne sarađuje ni sa jednim proizvođačem baterija, primetili smo da baterije „Ray-o-vac“ obično imaju duži „vrat“ na pozitivnom terminalu i da dobro rade sa našim proizvodima.

  Ako vam ne pomogne ni jedan od gore datih saveta, a vaš je proizvod još uvek u garanciji, molimo vas da kontaktirate Službu za podršku potrošačima. Biće nam drago da vam pomognemo!

  Šta je potrebno da bi se slika moje bebe pojavila na vašoj Facebook ili web stranici?
  Mi OBOŽAVAMO da gledamo vaše bebe i slatku malu decu kako uživaju u posebnim trenucima sa našim plišanim i Lullagear proizvodima! Pošaljite nam e-poruku sa fotografijom na media@cloudb.com i mi ćemo je ubaciti u našu Cloud b foto-galeriju. (U svakom slučaju, važno je da jasno navedete da imamo vašu saglasnost za korišćenje fotografije.) HVALA!
  Šta treba da nosi moja beba kada spava u Lullabag vreći?

  Bodi ili zeka za bebe sasvim će odgovarati. Stavite bebu u Lullabag i zatim joj pipnite stomak—ako je vaš mališan previše topao, obucite ga laganije. Na ovo će imati uticaja i temperatura vazduha u bebinoj sobi. Pošto je Lullabag napravljena da pruži toplinu, nemojte previše oblačiti vašu bebu—Lullabag će joj obezbediti dovoljno topline.

  Svetla na Tranquil Turtle počinju da prigušeno svetle
  Ovo najverovatnije znači da su baterije oslabile. Pokušajte da zamenite baterije i javite nam se ukoliko budete imali bilo kakve druge probleme. (Uputstvo za zamenu baterija takođe se nalazi u odeljku „Često postavljana pitanja“.)
  Svetla na Twilight igrački počinju da svetle prigušeno ili svetli samo jedno od tri svetla u boji?

  Ovo najverovatnije znači da su baterije oslabile. Pokušajte da zamenite baterije i javite nam se ukoliko budete imali bilo kakve druge probleme. (Uputstvo za zamenu baterija takođe se nalazi u odeljku „Često postavljana pitanja“.)

  U kom uzrastu bi moja beba trebala da počne da koristi Lullabag vreću?

  Mala Lullabag vreća namenjena je bebama u uzrastu od jednog do šest meseci, dok je velika vreća namenjena bebama starim od šest do 18 meseci. Ukoliko imate novorođenče, koristite LullaWrap—jedinstvenu flanelsku pelenu-ćebence u kojoj se novorođene bebe osećaju sigurno, toplo i bezbedno. Ukoliko želite da budete spremni za sve situacije, pogledajte naš Lullabag Sleep System™ koji objedinjuje sva tri proizvoda!

  Vrećica na proizvodu koji reprodukuje umirujuće zvukove suviše je mala. Šta treba da uradim?

  Možda deluje da je vrećica suviše mala, ali, da bi zvučna kutija bila bezbedna, otvor je namerno napravljen da bude tako tesan. Evo nekoliko saveta kako da vratite zvučnu kutiju natrag na mesto:  

  • Odlepite čičak traku koja se nalazi iznad vrećice zvučne kutije.
  • Ubacite prvo donju ivicu zvučne kutije u vrećicu.
  • Ubacite zatim gornju ivicu u vrećicu.
  • Čvrsto pritisnite ispod dugmadi za zvuk kako biste završili ubacivanje.
  • Ponovo pričvrstite čičak traku tako da drži zvučnu kutiju na mestu.
  Zamenio/la sam baterije, ali moja Tranquil Turtle igračka neće da se uključi.

  Žao nam je što ste naišli na problem, ali verujemo da ćete ga lako rešiti! Prvo proverite da li je prekidač napajanja na položaju „on“ (uključeno). Ako jeste, a uređaj i dalje ne radi, pokušajte sledeće:

  • Vratite prekidač napajanja na položaj „off“ (isključeno).
  • Skinite vrata pregrade za bateriju.
  • Proverite da li se na kontaktima baterije unutar pregrade zaglavila tkanina ili se pojavila korozija. Ukoliko kontakti deluju korodirano, očistite ih hrapavom stranom suvog kuhinjskog sunđera ili čeličnom vunom čime ćete poboljšati provodljivost. Ponekad se desi da se tkanina plišane igračke zakači za kontakte. Uklonite sve konce ili delove tkanine koji su zapali oko kontakata.
  • Proverite da li su baterije pravilno postavljene unutar pregrade za bateriju (pogledajte oznake za pozitivan i negativan pol).
  • Proverite da li su baterije do kraja nalegle unutar pregrade.
  • Vratite na mesto vrata pregrade za bateriju i pričvrstite.
  • Vratite prekidač napajanja na položaj „on“ (uključeno).

  Ako ste sve gore navedeno proverili i uređaj i dalje ne radi, možda je u pitanju problem sa baterijama. Pokušajte da koristite baterije proizvođača koje imaju duži „vrat“ na pozitivnom kraju baterije. Duži „vrat“ obezbediće bolji kontakt sa terminalima baterije. Iako Cloud b ne sarađuje ni sa jednim proizvođačem baterija, primetili smo da baterije „Ray-o-vac“ obično imaju duži „vrat“ na pozitivnom terminalu i da dobro rade sa našim proizvodima.

  Ako vam ne pomogne ni jedan od gore datih saveta, a vaš je proizvod još uvek u garanciji, molimo vas da kontaktirate Službu za podršku potrošačima. Biće nam drago da vam pomognemo!

  Zamenio/la sam baterije, ali moja zvučna kutija neće da se uključi. Šta treba da uradim?

  Žao nam je što ste naišli na problem, ali verujemo da ćete ga lako rešiti! Pročitajte naredne jednostavne korake za vašu plišanu igračku i zatim nam javite da li vam baterije i dalje zadaju glavobolju. Biće nam drago da vam pomognemo!

  Za zvučne kutije Sleep Sheep, Sleep on the Go, Dozy Dolphin, Gentle Giraffe i Gentle Giraffe on the Go:

  Proverite da li je okruglo dugme za jačinu zvuka okrenuto u smeru kazaljke na satu i da li ste čuli „klik“ koji je signal za aktivaciju. Ukoliko je dugme za jačinu zvuka aktivirano, a uređaj i dalje neće da radi, molimo vas da uradite sledeće:

  • Isključite zvučnu kutiju tako što ćete okrenuti dugme za jačinu zvuka u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu sve dok ne čujete „klik“.
  • Skinite vrata pregrade za bateriju.
  • Proverite da li se na kontaktima baterije unutar pregrade pojavila korozija. Ukoliko kontakti deluju korodirano, očistite ih hrapavom stranom suvog kuhinjskog sunđera ili čeličnom vunom čime ćete poboljšati provodljivost.
  • Proverite da li su baterije pravilno postavljene unutar pregrade za bateriju (pogledajte oznake za pozitivan i negativan pol).
  • Proverite da li su baterije do kraja nalegle unutar pregrade.
  • Povucite vrata pregrade za bateriju na zvučnoj kutiji i pritegnite zavrtnje.
  • Okrenite dugme za jačinu zvuka u smeru kazaljke na satu natrag na položaj „on“. Kada začujete „klik“, zvučna je kutija uključena i jačina zvuka može da se podešava. Pritisnite jedno od četiri dugmeta opcije zvuka da biste izabrali melodiju. Ako vam ne pomogne ni jedan od gore datih saveta, a zvučna je kutija još uvek u garanciji, molimo vas da kontaktirate Službu za podršku potrošačima kompanije Cloud b.

  Za Mimicking Monkey:
  Proverite da li ste izabrali jedno od dva podešavanja - „w/o voice“ (bez glasa) ili „w/voice“ (sa glasom). Ukoliko uređaj i dalje neće da radi, uradite sledeće:

  • Isključite zvučnu kutiju tako što ćete prebaciti crni prekidač na neutralni položaj.
  • Pomoću krstaste odvrtke odvrnite dva zavrtnja i odignite vrata pregrade za bateriju.
  • Izvadite baterije i proverite da li na kontaktima unutar pregrade za baterije ima korozije. Ukoliko kontakti deluju korodirano, očistite ih hrapavom stranom kuhinjskog sunđera ili čeličnom vunom čime ćete poboljšati provodljivost.
  • Proverite da li su baterije pravilno postavljene unutar pregrade za bateriju (pogledajte oznake za pozitivan i negativan pol).
  • Proverite da li su baterije do kraja nalegle unutar pregrade.
  • Ponovo namestite vrata pregrade za bateriju na zvučnoj kutiji i pritegnite zavrtnje.
  • Pomerite crni prekidač na položaj „w/o voice“ (bez glasa) ili „w/voice“ (sa glasom). Pritisnite jedno od tri dugmeta opcije zvuka.
  • Ako vam ne pomogne ni jedan od gore datih saveta, a zvučna je kutija još uvek u garanciji, molimo vas da kontaktirate Službu za podršku potrošačima kompanije Cloud b.
  Zamenio/la sam baterije, ali moja zvučna kutija neće da se uključi. Šta treba da uradim?

  Žao nam je što ste naišli na problem, ali verujemo da ćete ga lako rešiti! Pročitajte naredne jednostavne korake za vašu plišanu igračku i zatim nam javite da li vam baterije i dalje zadaju glavobolju. Biće nam drago da vam pomognemo!

  Za zvučne kutije Sleep Sheep, Sleep on the Go, Dozy Dolphin, Gentle Giraffe i Gentle Giraffe on the Go:

  Proverite da li je okruglo dugme za jačinu zvuka okrenuto u smeru kazaljke na satu i da li ste čuli „klik“ koji je signal za aktivaciju. Ukoliko je dugme za jačinu zvuka aktivirano, a uređaj i dalje neće da radi, molimo vas da uradite sledeće:

  • Isključite zvučnu kutiju tako što ćete okrenuti dugme za jačinu zvuka u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu sve dok ne čujete „klik“.
  • Skinite vrata pregrade za bateriju.
  • Proverite da li se na kontaktima baterije unutar pregrade pojavila korozija. Ukoliko kontakti deluju korodirano, očistite ih hrapavom stranom suvog kuhinjskog sunđera ili čeličnom vunom čime ćete poboljšati provodljivost.
  • Proverite da li su baterije pravilno postavljene unutar pregrade za bateriju (pogledajte oznake za pozitivan i negativan pol).
  • Proverite da li su baterije do kraja nalegle unutar pregrade.
  • Povucite vrata pregrade za bateriju na zvučnoj kutiji i pritegnite zavrtnje.
  • Okrenite dugme za jačinu zvuka u smeru kazaljke na satu natrag na položaj „on“. Kada začujete „klik“, zvučna je kutija uključena i jačina zvuka može da se podešava. Pritisnite jedno od četiri dugmeta opcije zvuka da biste izabrali melodiju. Ako vam ne pomogne ni jedan od gore datih saveta, a zvučna je kutija još uvek u garanciji, molimo vas da kontaktirate Službu za podršku potrošačima kompanije Cloud b.

  Za Mimicking Monkey:
  Proverite da li ste izabrali jedno od dva podešavanja - „w/o voice“ (bez glasa) ili „w/voice“ (sa glasom). Ukoliko uređaj i dalje neće da radi, uradite sledeće:

  • Isključite zvučnu kutiju tako što ćete prebaciti crni prekidač na neutralni položaj.
  • Pomoću krstaste odvrtke odvrnite dva zavrtnja i odignite vrata pregrade za bateriju.
  • Izvadite baterije i proverite da li na kontaktima unutar pregrade za baterije ima korozije. Ukoliko kontakti deluju korodirano, očistite ih hrapavom stranom kuhinjskog sunđera ili čeličnom vunom čime ćete poboljšati provodljivost.
  • Proverite da li su baterije pravilno postavljene unutar pregrade za bateriju (pogledajte oznake za pozitivan i negativan pol).
  • Proverite da li su baterije do kraja nalegle unutar pregrade.
  • Ponovo namestite vrata pregrade za bateriju na zvučnoj kutiji i pritegnite zavrtnje.
  • Pomerite crni prekidač na položaj „w/o voice“ (bez glasa) ili „w/voice“ (sa glasom). Pritisnite jedno od tri dugmeta opcije zvuka.
  • Ako vam ne pomogne ni jedan od gore datih saveta, a zvučna je kutija još uvek u garanciji, molimo vas da kontaktirate Službu za podršku potrošačima kompanije Cloud b.
  Zašto Lullabag vreće nemaju rukave? Zar mojoj bebi neće biti hladno?

  Zapravo, bebe spavaju bolje kada je u prostoriji malo svežije pa su naši stručni savetnici za spavanje preporučili da LullabBag vreće napravimo bez rukava.  Otvoreni prorezi za ruke obezbeđuju da vazduh nesmetano prolazi što pomaže vašoj bebi da udobno spava tokom cele noći (a to znači bolji san za sve!). Čak i kod klasičnih ćebadi, bebine ruke obično su otkrivene.