Naša priča

Naša priča

Ne tako davno, u jednoj zemlji pokraj mora, živela je beba koja je tako lepo spavala da njena mama pojma nije imala o čemu drugi roditelji pričaju kad govore o nedostatku sna. (Ovo je živa istina!) Pokušavajući da razume po čemu je to njena beba drugačija, shvatila je da uopšte nije u pitanju njena beba, već jedan poseban poklon koji je dobila iz daleka kada je bila novorođenče - vreća za spavanje.

Ova jednostavna vreća bila je deo ćerkine rutine za spavanje, u kojoj je bila ušuškana, bezbedna i mirna tokom cele noći - skoro da se uopšte nije budila noću. To je bukvalno bilo ostvarenje sna jednog roditelja. Ali ova je mama želela da sve bebe imaju ovakvu vreću. Zamislite kolike bi porodice mogle da budu srećnije i zdravije!

Tako je rođena ideja za Cloud b.

Svoju je zamisao podelila sa jednim maštovitim dizajnerom/konstruktorom/sveznalicom i, kao u pravoj modnoj bajci, ovaj neverovatan par sastao se u jednom skromnom ateljeu i upustio u preduzetničku avanturu. Ona je uložila svoje pronicljivo oko za dizajn i majčinsku intuiciju. On je sve to začinio svojom maštovitom prirodom i nezasitom radoznalošću. Zajedno su uspeli da jednostavna pomagala za spavanje pretvore u šansu za međusobno povezivanje ljudi. Pliš sa svrhom.

Počev od našeg sna da svim bebama pomognemo da u carstvo snova uranjaju sa istom lakoćom kao i njena beba, vođeni željom da stvorimo nešto što se odlikuje superiornim kvalitetom i dizajnom koji bi i kraljevskoj porodici bili po meri i vizijom da promovišemo porodično zdravlje i sreću - Cloud b danas je izvor kome veruju roditelji širom sveta.

Zašto baš „Cloud b“? Malo smo se poigrali sa nazivom „Cloud 9“ („deveti oblak“ ili kako bi mi rekli „sedmo nebo“), gde svako dete spava smireno pa roditelji imaju vremena da malo predahnu. Time što pružamo utehu celoj porodici, mi se nadamo da ćemo nadahnuti neku vrstu blaženstva gde će svi još više želeti da provode vreme jedni s drugima i da stvaraju dublje i sadržajnije veze.

Pridružite nam se na Cloud b.