Isporuka i povraćaj

Cloud b uslovi i odredbe politike povraćaja

Koja je Vaša politika vezano za jamstva?

Svi materijali imaju garanciju od 6 mjeseci od datuma kupnje proizvoda. (kupac mora osigurati dokaz o datumu kupnje)

Svi električni uređaj i komponente za proizvod kupljen prije lipnja 2016. godine imaju garanciju 2 godine. Bilo koji proizvod kupljen poslije lipnja 2016. godine imaju garanciju godinu dana.

 Kakva je vaša politika povraćaja?

Vraćeni artikal mora da bude 100% kompletan, u originalnom stanju tako da se može ponovo prodati, sa celokupnom ambalažom i dodatnom opremom.

Kako mogu da vratim artikal kupljen u maloprodaji ili dobijen na poklon?

Molimo vas da svaki proizvod kupljen u maloprodaji vratite u maloprodajni objekat u kome je kupljen. Cloud b daje garanciju na proizvode od pliša u trajanju od 30 dana od dana kupovine, a za elektronske proizvode 90 dana od dana kupovine. Neophodno je da maloprodaji dostavite kopiju originalnog računa ili poklon vaučera kako bi se potvrdio datum kupovine, a na osnovu toga biće vam izvršen povraćaj ili razmena.

Ko je odgovoran za troškove isporuke?

Ukoliko ste proizvod kupili direktno preko stranice Cloudb.com i vraćate artikal koji je oštećen ili je Cloud b napravo grešku prilikom slanja, mi ćemo snositi sve troškove isporuke. Ukoliko do povraćaja ili zamene nije došlo greškom Cloud b, vi ćete snositi troškove isporuke vraćenog artikla u naš magacin.

Ukoliko vraćate proizvod radi refundiranja, originalni troškovi isporuke se ne refundiraju.

Postoje li neki troškovi ponovnog skladištenja?

Postoji naknada od 15% za ponovno skladištenje za artikle kupljene direktno od Cloudb.com koji nisu oštećeni. Za razmene nema troškova ponovnog skladištenja.

Kako mogu da tražim autorizacioni broj povraćaja?

Da biste tražili autorizacioni broj povraćaja, molimo vas da pri ruci imate sledeće podatke kako bismo mogli da ubrzamo ovaj proces i pružimo vam izvanrednu uslugu:

1. Kratak opis problema ili razloga za vraćanje robe

2. Vaši kompletni podaci za kontakt
Ime
Adresa
Telefonski broj
E-pošta

3. Informacije o kupovini
Priznanica ili broj računa
Prodavac ili prodavnica
Datum kupovine

4. Podaci o proizvođaču
Soothing Sound, Touch i Aroma artikli: Sleep Sheep, Sleep Sheep on the Go, Gentle Giraffe, Gentle Giraffe on the Go, Dozy Dolphin on the Go, Mimicking Monkey, Polar Cuddle Cub, debeli jastuci, jastučići, lutke
Molimo vas da date informacije o proizvođaču navedene na maloj beloj etiketi koja se nalazi pored etikete o nezi:Datum proizvodnje
Datum narudžbenice
 
Artikli serije Twilight: Twilight Turtles, Twilight Ladybugs, Twilight Sea Turtle
Molimo vas da date informacije o proizvođaču navedene na vratima pregrade za bateriju. Ove informacije možete naći direktno na spoljnoj strani vrata pregrade za bateriju ili na maloj beloj nalepnici s donje strane poklopca baterije:Datum proizvodnje
Datum narudžbenice
 
Lullawraps Lullabags i ćebad
Molimo vas da date i sledeće informacije o proizvođaču navedene na maloj beloj etiketi koja se nalazi pored etikete o nezi:Datum proizvodnje
Datum narudžbenice

Vaš zahtev možete podneti na cs@cloudb.com

Za opšta pitanja o proizvodima obratite se na info@cloudb.com