Ko smo mi

Ko smo mi


Linda Su, suosnivač, generalni direktor

Kao osnivač i generalni direktor kompanije Cloud b, Linda Suh iskoristila je svoje oštro oko za dizajn i višegodišnje iskustvo u modnoj industriji i upotrebila svu svoju strast, iskustvo i majčinsku intuiciju da bi stvorila jedinstvene, inovativne proizvode dizajnirane da pomognu deci da spavaju.

Majka dvoje dece, Linda je započela svoje putovanje sa Cloud b kada je njena ćerka Medlin imala samo 2 meseca. Danas, nakon 10 godina, njeno dvoje dece, Medlin i Kajdan, imaju 11 i 6 godina. Kako se brend razvijao tokom svih ovih godina, tako su i njena deca nastavila da nadahnjuju proizvode ovog brenda.

Linda je bila uključena u svaki aspekt stvaranja imena Cloud b – od razvijanja proizvoda do svakodnevnih poslova – sve od osnivanja 2002. godine. Roditelji uvek mogu da imaju poverenje u kvalitet i podršku koja se pruža kupcima, a koje je Linda unela u kompaniju od prvog dana. U 42 zemlje širom sveta Cloud b proizvodi danas pomažu porodicama da bolje spavaju i ostanu zdravije.

Džef Džonson, suosnivač, tehnički direktor, sveznalica

Od malena Džef je crtao, konstruisao i smišljao nove stvari. Rastavljao je stvari kako bi video šta ih pokreće, da bi ih zatim – uz malo sreće – ponovo sastavljao. Imao je urođenu strast prema igračkama, umetnosti i inovacijama koja se vremenom samo rasplamsavala.  

U devedesetim je sa svoja tri prijatelja pokrenuo web kompaniju u kojoj je uskoro zaposlio Lindu. Ali i pored nekoliko uspešnih godina i brzog razvoja, njegova Internet kompanija preko noći je propala i potpuno presušila. Možda je to bila sreća u nesreći jer je u tom periodu Linda rodila svoje prvo dete i predložila osnivanje nove kompanije, Cloud b.

Cloud b je prva kompanija u kojoj je Džef stvarno mogao da raširi svoja krila i poleti – da objedini svoju strast prema dizajniranju i konstruisanju novih stvari. Ali i da se ne zaustavi na tome, već da stvori „Plush With a Purpose™“ – da uživa u jedinstvenoj prilici da dizajnira igračke koje stavljaju osmehe na lica dece širom sveta.

O kompaniji Cloud b

Kompanija Cloud b osnovana je 2002. godine i danas je vodeći svetski izrađivač proizvoda i opreme koja roditeljima i deci pomaže da spavaju. Pripala nam je čast da budemo međunarodno priznati kao najuspešnija firma u kategoriji specijalizovanoj za spavanje zahvaljujući vrhunskom dizajnu, izuzetno visokim bezbednosnim standardima i proizvodima za koje je dokazano da pomažu deci da spavaju bezbedno i mirno tokom svih perioda razvoja.

Počeli smo sa dva praktična ali moderna proizvoda: LULLAWRAP™ pelenom-ćebetom i patentiranom LULLABAG™ vrećom za spavanje za bebe. Ovi prvi proizvodi postigli su uspeh tako da je 2002. godine Cloud b pustio u prodaju neodoljivi aparat za decu koji reprodukuje zvuk SLEEP SHEEP™, plišanu ovčicu koja može da se okači izvan krevetića  i proizvodi četiri različite umirujuće melodije - otkucaje majčinog srca, prolećnu kišu, šum okeana i pesmu kitova - da vaša beba lako utone u san. Od tada se plišana kolekcija Cloud b proširila i sada obuhvata širok spektar likova i proizvoda koji otelotvoruju filozofiju kompanije da proizvodi „pliš sa svrhom“.

Naši proizvodi sa svetlom i zvukom pažljivo su osmišljeni kako bi delovali utešno i smirujuće, dok istovremeno stvaraju dosledne navike spavanja za bebe, decu i roditelje. Istraživanje pedijatara potvrdilo je da poznati, opuštajući zvukovi umiruju um i pomažu deci da postignu mirniji i dublji san. Za naš su uspeh u velikoj meri zaslužne preporuke Cloud b savetodavnog odbora koji čine pedijatri, roditelji, učitelji i specijalisti za spavanje.


Svesni smo da je svoj deci potreban dobar san i pokušavamo da se obratimo široj zajednici, udruženi sa Maksovim projektom „Love“, kako bi noćne kornjačice TWILIGHT TURTLES stigle do dece koja se bore protiv raka. Maksov projekat „Love“ stvoren je u čast SuperMaksa Vilforda, petogodišnjeg super-dečaka koji se bori protiv raka na mozgu. Ova neprofitna organizacija sa sedištem u Kaliforniji posvetila se davanju poleta i pružanju podrške super-deci tokom lečenja od raka. Na osnovu sopstvenog iskustva Maks je prepoznao zelene zvezdice koje projektuje noćna kornjačica TWILIGHT TURTLE kao zvezdice sa „isceljujućim“ dejstvom i čarobnim moćima koje ima zelena boja.

Naši su proizvodi dostupni širom zemlje i u više od 40 država širom sveta. Proizvodi se mogu poručiti preko interneta, u specijalizovanim buticima, prodavnicama poklona i velikim prodajnim lancima širom sveta, uključujući  „Barnes & Noble“, „Bloomingdales“, „Dillard’s“, „Nordstrom“, „Von Maur“, „Harrods of London“ i „FNAC“ u Francuskoj. Ako želite da pogledate kompletan katalog Cloud b proizvoda, posetite: www.cloudb.com.