Vår Historia

Vår historia

För inte så länge sedan, i ett land nära havet, fanns det en bebis som sov så gott att hennes mamma inte kunde förstå vad andra föräldrar menade när dem pratade om deras sömnbrist. (Vi lovar – det är sant!) När hon sedan ansträngde sig för att försöka förstå vad som var så speciellt med hennes barn, upptäckte hon att det hade ingenting att göra med hennes barn, utan istället handlade det om en present hon hade fått – en sovpåse.

Denna enkla påse var en del av hennes dotters läggdagsrutin och den höll henne trygg, säker och mysigt bekväm hela natten lång – nästan helt och hållet utan att vakna upp alls. Det var bokstavligt talat en förälders dröm. Och den här mamman ville att alla spädbarn skulle ha en. Tänk dig hur mycket lyckligare och friskare familjer skulle kunna vara!

Det var så idén föddes för Cloud b.

Hon berättade om sin idé till en mycket uppfinningsrik designer/byggare hon kände – och i sann sagoanda gav sig det osannolika paret ut på sitt företagsamma äventyr. Hon tog med sig ett gott öga för design och en moders intuition. Han tog med sig en nyskapande och omättlig nyfikenhet. Tillsammans förvandlar dem enkla sovhjälpmedel till möjligheter för mänsklig kontakt. Mjukdjur med ett syfte.

Genom en dröm om att hjälpa alla barn till drömmarnas land lika lätt som hennes egen dotter; förhoppningar om att skapa något med den bästa kvalitet och design lämpad även för kunglighet och med en strävan att förbättra familjers hälsa och lycka, är nu Cloud b en pålitlig källa för föräldrar runt om i världen.

Varför "Cloud b"? Namnet kommer från ordet "Cloud 9" ("sjunde himlen" utryck på engelska) där varje barn sover fint och föräldrar har lugn och ro. Genom att göra hela familjen bekväm, hoppas vi kunna inspirera ett glatt tillstånd då alla är måna om att njuta av varandras sällskap och bygga djupare och mer meningsfulla band.

Följ oss på Cloud b